Κραυγή απόγνωσης από μητέρα στο Ηράκλειο για την 3χρονη κόρη της: «Πρέπει να χειρουργηθεί αλλά η κλινική του Αγία Σοφία είναι κλειστή» (Βίντεο)

Κραυγή αγωνίας από μια μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης που προχωρά σε μια σοβαρή καταγγελία για την Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνούν η ίδια και το κοριτσάκι της, το οποίο είναι μόλις τριών ετών και χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση καρδιάς. Το παιδί πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Για την επέμβαση το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα στην καρδιοχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία» -όπου παρακολουθείται και υπάρχει ο φάκελός του- όμως η μονάδα είναι κλειστή καθώς λειτουργεί μόνο για περιστατικά κοροναϊού.

H μητέρα του παιδιού κ. Χριστίνα Βρανάκη τόνισε ότι το χειρουργείο πρέπει να γίνει άμεσα και καταγγέλει πως το παιδί δεν είναι καν στη λίστα για χειρουργείο, παρόλο που είχε μπει τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Από τη διοίκηση του νοσοκομείου δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για το πότε θα ξαναλειτουργήσει η καρδιοχειρουργική μονάδα, ούτε γιατί δεν υπάρχει το παιδί στη λίστα», προσέθεσε με αγωνία η μητέρα του παιδιού.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το τρίχρονο κοριτσάκι αλλά και άλλες περιπτώσεις παιδιών που ενδεχομένως χρειάζεται να υποβληθούν σε εγχείρηση καρδιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί