«Σας περιμένουμε»: Το νέο βίντεο για την τουριστική προβολή της Κρήτης

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε απο μια ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό τη διάδοση ενός μηνύματος αισιοδοξίας και την τουριστική προβολή της Κρήτης.

Δείτε τι αναφέρουν οι δημιουργοί:

Η υγειονομική κρίση που βιώνει η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου αλλά και η κατ’ επέκταση οικονομική, οδήγησε στη δημιουργία αυτού του βίντεο από την οικογενειακή μας επιχείρηση και μια ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό την προεργασία για την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο στόχος της ενέργειας αυτής είναι η προβολή του νησιού μας ως ένας διαχρονικά ασφαλής προορισμός διακοπών για όλους τους ταξιδευτές που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την αυθεντική πλευρά της Κρήτης.

Επιδιώκουμε να διαδώσουμε το μήνυμα της ατομικής ευθύνης των πολιτών για την προστασία των ίδιων από την τρέχουσα υγειονομική απειλή και να αντικρίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον για το κοινό καλό. Διαφυλάσσοντας το αγαθό της υγείας να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο, να ξαναχτίσουμε τα όνειρα και τις επιδιώξεις μας.

Έχοντας το προνόμιο να ζούμε και να εργαζόμαστε στην Κρήτη (και για την Κρήτη), αυτή η προσπάθεια αναφέρεται σε μια νέα πραγματικότητα στην οποία όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε. Ελπίζουμε σε γρήγορη ανάκαμψη της κοινωνίας μας ώστε να επιστρέψουμε στις ζωές μας και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος ασφαλείς.

 Συνέντευξη παραχώρησε στη Νέα Τηλεόραση ο κ. Θυμιανός, Managing director της GS Tours, την περασμένη εβδομάδα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί