Ο Πέτσας καλύπτει τον Θεοχάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Τουρισμού παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρά το αλαλούμ για τις ζώνες επικιδυνότητας και τις λίστες χωρών για τις οποίες ανοίγει η Ελλάδα τα σύνορά της, καθώς μαίνεται η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με σημερινή του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε απ’ τον πρωθυπουργό την απομάκρυνση του Χάρη Θεοχάρη, κατηγορώντας τον για «πρωτοφανές μπάχαλο» στον τουρισμό.

Απαντώντας ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για «στοχοποίηση» που δείχνει «μόνο μικρότητα και μιζέρια», με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά πως προσπαθεί «να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» και ότι οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα.

Μιζέρια «βλέπει» ο Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«H κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με επιτυχία μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο. Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος.

Η Κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους Υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της. Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.

Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις. Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία. Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία.

Υ.Γ. Η στοχοποίηση του Υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως οι παλινωδίες του Υπουργού Τουρισμού, τον οποίο κάλυψε πλήρως, στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα, την οικονομία και τους εργαζόμενους σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Στ. Πέτσα.

Και συνεχίζει: «Ελπίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για τον τουρισμό με τον κ. Βρανάκη, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου, να μην έχει ξαφνικά ανειλημμένες υποχρεώσεις ο αρμόδιος υπουργός».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί