Κρήτη: Η έφοδος των αστυνομικών αποκάλυψε δύο δενδρύλλια και 100 γρ. κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο Έλληνες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοπίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 93,3 γραμμάρια κάνναβης, 2 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης μέσα σε γλάστρες, 2 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Η έφοδος των αστυνομικών αποκάλυψε δύο δενδρύλλια και 100 γρ. κάνναβης”

  1. Anti-logos

    “Σε θάνατο, η δις ισόβια…..” (με ….επιείκεια). Αυτά είναι εγκλήματα. Τι τα θες και συ βρε ΔΥΟ (2) δενδρύλια και άλλα τόσα τσιγάρα??
    “Άνοιξε” ένα ΚΕΕΛΠΝΟ, μια NOVARTIS, μια ΑΕΠΙ, 5-6 offshore στο φινάλε στον Παναμά….!!
    Πάρε κάνα δάνειο καμιά 30ριά μύρια και κάνε την πάπια για 40 χρόνια να σε δει κι ο “θεός”. Νάσαι κύριος και να σε σέβονται. Μέχρι πρωθυπουργός μπορεί να φτάσεις……

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί