Καταγγελία για παράνομη χρήση δημοτικής περιουσίας από τον υπόδικο νεοναζί Κασιδιάρη

Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τον καταγγέλλει ότι εμφανίζει ως διεύθυνση του κόμματος που ίδρυσε το γραφείο που έχει παραχωρήσει ο δήμος στη δημοτική του παράταξη

Καταγγελία για παράνομη χρήση δημοτικής περιουσίας της Αθήνας από τον υπόδικο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη απασχόλησε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Στ. Λάμπρου, ο υπόδικος νεοναζί, στη διακήρυξη του νέου του «κόμματος», εμφανίζει ως γραφείο του κόμματος τα γραφεία που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων στην «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», δηλαδή το δημοτικό παρακλάδι της Χρυσής Αυγής.

«Εχουμε παραχωρήσει γραφείο σε κανένα κόμμα που χρησιμοποιεί τα τηλέφωνα και την περιουσία του αθηναϊκού λαού; Μπαίνει σοβαρό θέμα καταπάτησης αποφάσεων του δήμου. Γίνεται αλλαγή χρήσης ενός δημοτικού κτιρίου χωρίς καμία άδεια», υπογράμμισε ο κ. Λάμπρου μιλώντας προς τη δημοτική αρχή.

Απαντώντας ο γενικός γραμματέας του δήμου, Αλ. Τσιατσιάμης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν παραχωρηθεί γραφεία σε κανένα κόμμα. «Εάν ισχύουν οι καταγγελίες, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος», τόνισε. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, στο θέμα αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης, λέγοντας ότι οι καταγγελίες θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. «Οι χώροι έχουν παραχωρηθεί, όπως και σε άλλους, για δημοτικές παρατάξεις, όχι για κόμματα. Εφόσον η χρήση τους έχει άλλους σκοπούς, δεν έχει πια νόημα η παραχώρηση», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί