Φροντιστήρια «Ορίζοντες»: Πώς διαμορφώνονται τα τμήματα των μαθητών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Ορίζοντες” ιδρύθηκε  το 1989. Τριάντα ένα χρόνια στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες νέους, οι οποίοι σήμερα είναι επιστήμονες. 

Εκτός από τη γνώση που παρέχει στους μαθητές του, προσπαθεί με ποιοτικές εκδηλώσεις να καλλιεργήσει και την προσωπικότητα των νέων. Ενδεικτικά έχει πραγματοποιήσει ημερίδες όπως  “Ο Χορός των Άστρων”  με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Γ. Γραμματικάκη, “Το Ελληνικό Τραγούδι” με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, “Η ανακάλυψη του σωματιδίου Higgs” με τον κ. Μιχάλη Κοραντζίνο, ερευνητή του CERN και πολλές άλλες.

  Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Ορίζοντες” ενημερώνει διαρκώς τους μαθητές του για τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος, υλοποιώντας σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια, με προορισμούς όπως το CERN στη Γενεύη, το μεγαλύτερο σε έκταση (πειραματικό) κέντρο πυρηνικών ερευνών, και ειδικότερα επί της σωματιδιακής φυσικής, στον κόσμο. 

Στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τον Covid-19 και λόγω του κλεισίματος των σχολείων στις 11 Μαρτίου, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Ορίζοντες” :

  • θα δημιουργήσει τμήματα για μαθητές που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου με σκοπό να καλύψει τα κενά τους που έχουν σε μαθήματα, όπως, τα Μαθηματικά και η Νεοελληνική Γλώσσα, προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για τη νέα σχολική χρονιά στην Α΄ Λυκείου και τις εξετάσεις με την Τράπεζα Θεμάτων. 
  • Επίσης, για μαθητές που τελείωσαν την Α΄ Λυκείου θα υπάρξει προετοιμασία σε μαθήματα βασικά που θα διδαχθούν στη Β΄ Λυκείου ανάλογα με το πεδίο που θα επιλέξουν. Τα προγράμματα σπουδών θα έχουν διάρκεια ένα μήνα, από 22 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου και  θα διεξάγονται, είτε δια ζώσης, είτε με τηλεδιασκέψεις, κατόπιν συνεννόησης με τον γονέα και το μαθητή.
  • Τα μαθήματα για τους μαθητές που τελείωσαν τη Β΄ Λυκείου και θα φοιτήσουν στη Γ΄ Λυκείου θα αρχίσουν στις 22 Ιουνίου και θα τελειώσουν στις 31 Ιουλίου 2020.

Το κύρος και η εμπειρία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού “Ορίζοντες” εγγυώνται την ποιοτική  εκπαίδευση και την επιτυχία των μαθητών.

Τα μαθήματα για τους μαθητές που τελείωσαν την Β΄ Λυκείου και θα φοιτήσουν στην Γ ‘ Λυκείου θα αρχίσουν στις 22 Ιουνίου και θα τελειώσουν στις 31 Ιουλίου.

Ειδικά τμήματα μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α’ Λυκείου

Κάλυψε τον χαμένο χρόνο

Αξιοποίησε εποικοδομητικά τον χρόνο σου

Ειδικά τμήματα για κάλυψη ύλης Γ γυμνασίου

  • 10 ώρες μαθηματικά
  • 10 ώρες έκθεση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί