Ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στο θερινό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις

Με τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” και εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, ξεκινούν από την Πέμπτη 4 Ιουνίου οι προβολές στο ανοιχτό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις.

Το πρόγραμμα των ταινιών κατά την θερινή περίοδο έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Θα απολαύσουμε ταινίες όπως την περιπέτεια φαντασίας “Bloodshot” με τον Βίν Ντίζελ (από 11 Ιουνίου), τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν (Interstellar, Inception κ. α.) με τίτλο “Tenet”, τη συναρπαστική περιπέτεια του Μανώλη Μαυροματάκη “Οι Μεταφραστές”, την πολυαναμενόμενη επιστροφή της “Wonder Woman 1984” από τη DC Comics, τη νέα ταινία του Ρομπέρτο Μπενίνι “Πινόκιο”, τις περιπέτειες δράσης “Ο Έντιμος Κλέφτης” με τον Λίαμ Νίσον, “Greenland” με τον Τζέραρντ Μπάτλερ και “Έκρηξη Θυμού” με τον Ράσελ Κρόου και τη νέα ταινία του Τομ Χάνκς “Ένας Υπέροχος Άνθρωπος”.

Ακόμη, μη χάσετε τις δροσερές κωμωδίες “Ταξίδι στην Ελλάδα”, “Όνειρα στην Καλιφόρνια” με την Ντακότα Τζόνσον (50 Αποχρώσεις του Γκρι κ. α.), το θεότρελο “Πουλιά στον Αέρα” του Ντάνι Μπουν, τα θρίλερ “Ένα Ήσυχο Μέρος 2” και “Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω”, την κατασκοπευτική περιπέτεια με την Πενέλοπε Κρουζ, “Αβάνα: Η Πόλη των Κατασκόπων”, τα έργα που αγαπήσαμε από την περασμένη κινηματογραφική περίοδο “Ευτυχία”, “Ο Αόρατος Άνθρωπος” αλλά και πολλές ακόμη ταινίες!

Οι μικροί μας φίλοι, επιστρέφουν στο σινεμά με τις νέες μεταγλωττισμένες ταινίες των Disney και Pixar “Φύγαμε” και “Mulan” αλλά και τα ολοκαίνουργια, ξεκαρδιστικά κινούμενα σχέδια “Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία” και “Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης”!

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο ανοιχτό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των ταινιών στο www.texnopolis.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί