Ηράκλειο: “Έφυγε” ο Γιάννης Βασιλάκης, επί χρόνια αντιδήμαρχος Μινώα και παράγοντας της ΕΠΣΗ

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο, ο Γιάννης Βασιλάκης, δημοτικός σύμβουλος Μινώα Πεδιάδας, με τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου, Ζαχαρία Καλογεράκη, του οποίου υπήρξε επίσης αντιδήμαρχος. Ο Γ. Βασιλάκης, συνταξιούχος αστυνομικός, υπήρξε επίσης παράγοντας της ΕΠΣΗ, ενώ ήταν για χρόνια συνεργάτης του Γ. Κουράκη όταν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού και στη συνέχεια δήμαρχος Ηρακλείου.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Γαρίπα, (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Βαρύ πένθος και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για τον θάνατο του Γιάννη Βασιλάκη. Ο εκλιπών είχε διατελέσει κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο… Καλοστραθιά Γιάννη…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί