Ηράκλειο: Τους συνέλαβαν με 800 γραμμάρια ηρωίνης (φωτο)

Συνελήφθησαν χθες (29.05.2020) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες (29.05.2020) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ένας αλλοδαπός να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα) όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησε η σύλληψη του και στη συνέχεια συνελήφθη και ο άλλος αλλοδαπός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 807,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των αλλοδαπών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ιδιόχειρες σημειώσεις και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί