Πολίτες: «Σκηνές… απείρου κάλλους, ενώ πληρώνουμε τέλη καθαριότητας»

«Έχουμε απευθυνθεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, ωστόσο δεν έχει απαντήσει κανείς»

Με μήνυμά της στο Candiadoc, πολίτης του Ηρακλείου, καταγγέλλει ότι οι κάδοι στην οδό Παρασκευοπούλου όπου διαμένει είναι χαλασμένοι και χωρίς καπάκια, με αποτέλεσμα να βρίσκει στον δρόμο της σκουπίδια.

Η γυναίκα μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της, έχει κάνει καταγγελία και στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση, όπως μας αναφέρει. Επίσης, καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Στην καταγγελία που έστειλε στην υπηρεσία καθαριότητας αναφέρεται αναλυτικά:

Επικοινωνώ για μιαν ακόμη φορά με την Υπηρεσία σας

για ένα χρονίζον πρόβλημα της οδού Παρασκευοπούλου.

Το σπίτι μου βρίσκεται στο νούμερο 22 του δρόμου αυτού και ακριβώς

απέναντι υπάρχουν δύο κάδοι συμβατικών και ένας ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί είναι απαράδεκτη…
Οι κάδοι είναι  χαλασμένοι χωρίς καπάκια… Οι γείτονες από γύρω γύρω

έρχονται και αφήνουν ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους  μέσα και συχνά έξω από τους κάδους (παλιά στρώματα, παλιά έπιπλα, κλαδιά δένδρων κλπ.).

Στη γειτονιά βρίσκεται επίσης και ένα κρεοπωλείο. Από το κρεοπωλείο αυτό όλα τα υπολείμματα των σφάγιων  έρχονται και αδειάζονται στον χωρίς καπάκι κάδο… Στη συνέχεια τον κάδο επισκέπτονται τα πεινασμένα σκυλιά τα οποία αφού σκίσουν τις σακούλες και αφού χορτάσουν την πείνα τους εγκαταλείπουν με τη σειρά του τα δικά τους απορρίμματα  στον χώρο… Αν φυσήξει δε και κάνας νοτιάς εμείς που είμαστε ακριβώς απέναντι (και πληρώνουμε ανελλιπώς τέλη  καθαριότητας) δεχόμαστε …επισκέψεις… κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα μας από σερβιέτες, χαρτιά υγείας και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έχουμε επικοινωνήσει και άλλες φορές με την Υπηρεσία σας και έχουμε ζητήσει να αντικατασταθούν οι χαλασμένοι κάδοι και να μπεί κάποια ταμπέλα που να απαγορεύει την εναπόθεση των ογκωδών αντικειμένων και να πληροφορεί τους περιοίκους που πρέπει να απευθυνθούν… Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν ο Δήμος υποχρεούται να εφοδιάζει με ειδικούς κάδους καταστήματα όπως κρεοπωλεία για να μην γίνεται η γειτονιά και, κυρίως, το σπίτι μας χωματερή.

Δείτε τη φωτογραφία που μας στέλνει:


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί