Οι “προφορικές συμβάσεις” χιλιάδων ευρώ στο δήμο Ηρακλείου και η… ρεζεβούτα του ΟΛΗ (έγγραφα)

ηλεκτροκινητο λεωφορείο

Ωραίες δουλειές στο δήμο Ηρακλείου! Πόσα χρόνια ακούμε για τις “δωρεάν γραμμές mini bus” και το (επίσης δωρεάν) πάρκινγκ των πολιτών στο λιμάνι, αφετηρία της μιας γραμμής; Εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια. Ανεξαρτήτως αν φυσικά δεν είναι “δωρεάν” γραμμές (ούτε βεβαίως αφορούν σε mini bus) καθώς ο δήμος (από τα λεφτά των δημοτών) χρυσοπληρώνει το αστικό ΚΤΕΛ για να κάνει τα… “δωρεάν” δρομολόγια.

Να δείτε τώρα και τι άλλο “λαγό” έβγαλε η έρευνα που έκανε ο επικεφαλής των “Ενεργών Πολιτών”, Ηλίας Λυγερός: όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος Ηρακλείου δεν υπέγραψε καν μια σύμβαση με τον ΟΛΗ για να χρησιμοποιεί το πάρκινγκ του λιμανιού, εκτός από ένα τρίμηνο αρχικό διάστημα. Δηλαδή, ο δήμος, με προφορικές εντολές και… “συμβάσεις” του αντιδημάρχου Γ. Αναστασάκη (θυμάστε που διακήρυττε ότι το Ηράκλειο γίνεται… ευρωπαϊκή πόλη; – δείτε:  Ο αντιδήμαρχος κατάλαβε ότι το κέντρο του Ηρακλείου μοιάζει με… σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη! (φωτο) ) άσκησε πολιτική 2,5 χρόνια!

Και τώρα που – σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Ηλία Λυγερού, ο οποίος εξασφάλισε τα έγγραφα τα οποία ο δήμος κρατά καλά κρυμμένα – ο ΟΛΗ ζητάει περίπου 33.500 ευρώ για τη χρήση του πάρκινγκ όλο το διάστημα, ο δήμος κάνει ότι δεν είδε, δε γνωρίζει κι επιστρέφει τα τιμολόγια!

Βεβαίως ο ΟΛΗ δε ζητά αναίτια τα χρήματα, καθώς ο δήμος από το 2017 πήρε απόφαση να εκμισθώσει, μέσω της ΔΕΠΑΝΑΛ, 300 θέσεις πάρκινγκ στο λιμάνι. Για 3 μήνες, αρχικά. Όμως η χρήση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα της εισήγησης του κ. Αναστασάκη και της απόφασης του ΔΣ της ΔΕΠΑΝΑΛ

Είναι οι… “προφορικές συμβάσεις” του αντιδημάρχου, που λέγαμε…

Ναι, όλο αυτό είναι στο πλαίσιο της προκλητικής εξυπηρέτησης (χαριστική…) του Αστικού ΚΤΕΛ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ από τη δημοτική αρχή και ειδικά από τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Αναστασάκη. Χαριστική εξυπηρέτηση (ρουσφέτι, κοινώς, σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών του Ηρακλείου) που επεκτάθηκε τελευταία και με τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα (και προσωπικά) τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Δείτε σχετικά: Ο δήμος Ηρακλείου… μέγας χορηγός του Αστικού ΚΤΕΛ! – Η νέα χαριστική σύμβαση που εκθέτει προσωπικά τον Β. Λαμπρινό

Κύριε δήμαρχε Ηρακλείου, πάμε για ένα δεύτερο σκάνδαλο υπέρ του ΚΤΕΛ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ;

Πώς απαντά ο δήμαρχος Ηρακλείου στην παρέμβαση του Candiadoc- Τί λέει για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και το ΚΤΕΛ

 Δήμος Ηρακλείου: Σύμβαση για το κυκλοφοριακό στα μέτρα της εταιρείας του προέδρου της ΝΟΔΕ της ΝΔ, την οποία θα χρηματοδοτεί και με 500.000 € ετησίως!

«Ευεργεσίες» από την ιδιωτική εταιρεία του πρόεδρου της ΝΔ Ηρακλείου, με τις «πλάτες» του δήμου και τα λεφτά των δημοτών… (έγγραφο)

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Οι “προφορικές συμβάσεις” χιλιάδων ευρώ στο δήμο Ηρακλείου και η… ρεζεβούτα του ΟΛΗ (έγγραφα)”

  1. κοςτας

    ορεη η απατεονες του δημου ηρακληου κλεβουν νηχτερηνα και ορες εργαζομενον της καθαριοτιτας ακομα και ρεπα και αδιες καπια ατομα που εχουν βαλι και τοπεζουν επιςτατες το οπιον ηνε οδιγι και εργατες ηναι και παρανομα γιατι δεν ηνε η ηδηκοτητατους αφτη ηνε παρανομα

  2. κοςτας

    ορεα ταλοφοριακια αλα δεν ςκεφτομαςτε τους εργατες τις καθαριοτιτας τρονε τα νιχτερινα τις ορες και τις αδιες ακομα και τα ρεπα ορεος οκιριος λαμρινος ςιχαριτιρια

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί