Διεθνής Αλληλεγγύη με τις κινητοποιήσεις των Εργαζομένων του Τουρισμού

Την αλληλεγγύη τους με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Τουρισμού στην Ελλάδα εκφράζουν συνδικαλιστικές οργανώσεις του εξωτερικού και συγκεκριμέναοι 

Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία WFTU

Διεθνής Συνδικαλιστική Οργάνωση Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία Τουρισμό της ΠΣΟ-HOTOURWFTU

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους επισιτισμού – τουρισμού της Ελλάδας

HTUIHOTOUR, κλαδική οργάνωση στον τουρισμό και επισιτισμό της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας,εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κινητοποίηση των εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό της Ελλάδας, στις 28 Μάιου.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, αγωνιούν μονάχα για το πώς θα υπερασπιστούν τα τεράστια κέρδη καιτις περιουσίες των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων που δρουν στον κλάδου του τουρισμού, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν βγάλει τεράστια κέρδη από την δουλειά μας. Αδιαφορούν για την τύχη των εργαζομένων, θέλουν να φορτώσουν την νέα οικονομική κρίση για άλλη μια φορά στις πλάτες μας.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζουμε τα ιδιά προβλήματα και βρισκόμαστε διπλά σας σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα, για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, εισοδήματών και δικαιωμάτων. 

Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η αλληλεγγύη, θα νικήσουμε!

Συνδικάτα εργαζόμενων ξενοδοχείων τουρισμού της Σερβίας της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΣΛΟΓΚΑ

Εκφράζουμε αλληλεγγύη και στήριξη σε όλες τις ενέργειες των εργαζομένων του τουρισμού και των ξενοδοχείων στον αγώνα για τα δικαιώματά τους.

Απαιτούμε σεβασμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Υποστηρίζουμε τις διαδηλώσεις των εργαζομένων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων σε Τουρισμό-Ξενοδοχεία στις 28 Μαΐου, για εργασία και διασφάλιση μισθών.

Με αλληλεγγύη,Εργαζόμενοι των Τουριστικών Συνδικάτων της Σερβίας

SLOGA

Συντεχνία Υπαλλήλων Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής Κύπρου (ΣΥΞΚΑ) ΠΕΟ

Η Συντεχνία Υπαλλήλων Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής Κύπρου (ΣΥΞΚΑ) ΠΕΟ και οι χιλιάδες των μελών της στέλνουν αδελφικό, αγωνιστικό χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Τουριστικού και Ξενοδοχειακού τομέα της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την αυριανή Πανελλαδική μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων στον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα τους για διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων τους.

Ο αγώνας είναι ίδιος σε όλη την Ευρώπη όπου ακόμα μια φορά σαν θεσμός η Ε.Ε δηλώνει εκκωφαντικά απούσα από τα προβλήματα των λαών της και των εργαζομένων.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί