Η παραδοχή Χρυσοχοΐδη για ανακρίβειες στην υπόθεση του Β. Δημάκη – Καμμία συγγνώμη

Σε άτακτη υποχώρηση προχωρά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τα όσα συκοφαντικά είχε αναφέρει στη χθεσινή του ανακοίνωση σχετικά με το κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε σήμερα ολιγόλεξη ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση μεταγωγής του Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να ανατραπεί όλη η «επιχειρηματολογία» που είχε αναπτύξει το υπουργείο στη χθεσινή του ανακοίνωση, η οποία επικρίθηκε σφοδρά και από τον δικηγόρο του Βασίλη Δημάκη, Θανάση Καμπαγιάννη.

Ωστόσο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε και σε μια «διευκρίνιση», όπως χαρακτηρίζει τη διόρθωση της συκοφαντίας που είχε εξαπολύσει με κάθε επισημότητα κατά του Δημάκη στη χθεσινή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα το υπουργείο σήμερα αναφέρει:

Η τελευταία πρόταση προκαλεί βέβαια το εύλογο ερώτημα του «τι σχέση έχει αυτό με τη μεταγωγή». Η απάντηση λοιπόν βρίσκεται στο χθεσινό δελτίο τύπου που σε ένα κρεσέντο κατηγοριών που απευθύνει το υπουργείο στον κρατούμενο, υποστηρίζει επί λέξει ότι «ο Bασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης που ξεπερνούν τα 40  χρόνια για ληστείες με τη χρήση Kalashnikov, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία».

Η διευκρίνιση έγινε. Η συγγνώμη όμως ποτέ δε ζητήθηκε.

Κουτί Πανδώρας

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί