Οι νοικοκυραίοι του ΟΛΗ άφησαν τον παραλιακό μέσα στα ξερόχορτα… (φωτο)

Μπορεί να μην έχουμε πολλούς επισκέπτες ακόμα, λόγω των γνωστών συνθηκών, όμως ο παραλιακός δρόμος είναι η πρώτη εικόνα κάποιου που φτάνει στο Ηράκλειο με το πλοίο. Κι η εικόνα αυτή είναι μια απελπισία… Οι νοικοκυραίοι του Οργανισμού Λιμένος άφησαν τον παραλιακό μέσα στο ξερόχορτο…

Πραγματική εγκατάλειψη, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε πολίτης

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Οι νοικοκυραίοι του ΟΛΗ άφησαν τον παραλιακό μέσα στα ξερόχορτα… (φωτο)”

  1. Αντώνης Σ

    Ο Ο.Λ.Η. είναι απασχολημένος. Μην τον ενοχλείτε…!!! Ξεπουλάει το λιμάνι κατά διαταγήν του “πολυχρονεμένου” μας Βεζύρη – Επιτελάρχη – Μωυσή – Τσώρτσιλ…….
    Τις προσωνυμίες, κοίτα πλάκα, τις χρωστά στους……Υμνητές του, από τα μπουκωμένα με τα χρήματα των φορολογουμένων “φίλια” (όσο τρώνε), ΜΜΕ.

  2. Anti-logos

    Μακάρι να ήταν μόνο τα αγριόχορτα στη νησίδα. Τα αρμυρίκια έχουν μείνει ακλάδευτα 2 χρόνια τώρα και η γρουσουζιά των υπόλοιπων “νοικοκυραίων” του Ηρακλείου, φάνηκε τώρα με τους περιορισμούς.
    Κλείνοντας σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι χώροι, έμεινε το κομμάτι του παραλιακού από τα νεώρια μέχρι το καρνάγιο στο έλεος των περιπατητών, των ποδηλάτων, των ασκούμενων – γυμναζόμενων με τα γνωστά “Ηρακλειώτικα” αποτελέσματα.
    Γάντια, μάσκες, χαρτιά, πλαστικά ποτήρια μιας χρήσεως, μπουκάλια νερό και ότι άλλο σιχαμένο στο νότιο και βόρειο πεζοδρόμιο, στο οποίο μάλιστα δεν μπορεί να περάσει όποις έχει υψος πάνω από 1,50μ. από τα κλαδιά των δέντρων που γέρασαν και απεριποίητα όπως μένουν, σπάνε το ένα μετά το άλλο σε κάθε δυνατό άνεμο.
    Χαρακτηριστική η απουσία και καλαθιών απορριμάτων, αποτελεί άλλο ένα άλλοθι γρουσουζιάς.
    Ο.Λ.Η. και ΔΗΜΟΣ συναγωνίζονται στην αδιαφορία, τη γρουσουζιά και την κοροϊδία των πολιτών που έχουν όμως και αυτοί τεράστιες ευθύνες.
    ΠΟΤΕ δεν θα γίνει το Ηράκλειο μια κανονική πόλη, όταν οι “άρχοντες” της κυρίως, ασχολούνται με την “κομματική” τα συμφέροντα και όχι την δουλειά τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί