Ισόβια στον συζυγοκτόνο της Σητείας

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον άνδρα που σκότωσε τον περασμένο Μάρτιο την 32χρονη σύζυγό του στη Σητεία.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα και με την πρόταση του Εισαγγελέα, ενώ δεν του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο συνήγορός του, όπως άλλωστε είχε προτείνει και ο Εισαγγελέας. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι τα ισόβια.

Δείτε:

Νεκρή βρέθηκε νεαρή γυναίκα στην Κρήτη

Δολοφονία ο θάνατος της νεαρής γυναίκας στην Κρήτη – Παραδόθηκε στην αστυνομία ο σύζυγός της

Ενδοοικογενειακή βία πίσω από το φόνο της 32χρονης μητέρας από τον σύζυγό της στη Σητεία (βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατά την απολογία του, η οποία κράτησε σχεδόν 4 ώρες, περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Όπως ανέφερε, προέβη σε αυτήν την πράξη εν βρασμώ ψυχής, μετά από έντονο καυγά που είχε με τη σύζυγό του, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος υποστηρίζοντας ότι δικαίως κατηγορείται.

Ενδοοικογενειακή βία πίσω από το φόνο 

Το έντονο κλάμα των δύο μωρών, 18 και 6 μηνών, ήταν η αιτία να καλέσουν οι γείτονες την Αστυνομία και να αποκαλυφθεί η οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία. Πρώτος έφθασε στο σπίτι ο αδερφός της γυναίκας που αντίκρισε έντρομος την αδερφή του νεκρή.

Λίγο αργότερα ο εν διαστάσει σύζυγός της παραδόθηκε και ομολόγησε πως εκείνος τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Η 32χρονη, που ήταν εποχική εργαζόμενη στο δήμο Σητείας, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον, δεν άντεχε τη βία και την κακοποίηση. Καβγάδιζαν συχνά και τη χτυπούσε. Έτσι, μετά τα Χριστούγεννα έφυγε μαζί με τα παιδιά της από το σπίτι όπου ζούσε με τον 36χρονο σύζυγό της, Εκείνος όμως την πίεζε να επιστρέψει και την απειλούσε. Με τη στήριξη της οικογένειάς της τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Το μοιραίο εκείνο πρωινό ήταν μόνη με τα παιδιά της. Ο 36χρονος φέρεται πρώτα να τη χτύπησε και μετά τη στραγγάλισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί