400 αστυνομικούς στον Έβρο στέλνει ο Χρυσοχοΐδης

Τετρακόσιους αστυνομικούς στέλνει στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον απόηχο του περιβόητου «δε συμβαίνει τίποτα», του Κυριάκου Μητσοτάκη τις αμέσως προηγούμενες ημέρες με αφορμή την παρουσία τουρκικών δυνάμεων σε ελληνική περιοχή του Έβρου. Είχε υποστηρίξει δε πως πρόκειται για τεχνική διαφορά που θα διευθετηθεί αλλά η γενικότερη τουρκική προκλητικότητα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη τελικά.

Η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε επιφυλακή, ειδικά μετά τη δήλωση Τσαβούσογλου για «νέο προσφυγικό κύμα προς την Ελλάδα». Έτσι, έως την Παρασκευή 29 Μαΐου θα έχουν μεταβεί και θα έχουν αναπτυχθεί σε όλη τη συνοριακή γραμμή του Έβρου, συνολικά 400 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πρόκειται κυρίως για αστυνομικούς των ΜΑΤ από Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, αλλά και δύο διμοιρίες από την Αθήνα, καθώς και από άλλες υπηρεσίες από διάφορες περιοχές.

Στον Έβρο μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Στη συνέχεια, θα παραστεί σε σύσκεψη με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στις Φέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί