Συνάντηση Γ. Λογιάδη με τον Β. Λαμπρινό

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό είχε την περασμένη Τρίτη 26 Μαΐου, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ηρακλείου (ΕΝΕΕΓΥΛ)

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Νίκος Αγγελάκης, η διευθύντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ, Έλενα Σακελλάρη, όπως επίσης και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίκεντρο της συζήτησης το κτιριακό πρόβλημα καθώς το κτήριο δεν πληροί τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ.

Η μόνη λύση, όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, είναι η ανέγερση ενός νέου σχολείου, κατάλληλου για να φιλοξενήσει μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Μέχρι να γίνει αυτό ως προσωρινή λύση εξετάζεται η άμεση μεταστέγαση του ΕΝΕΕΓΥΛ σε καταλληλότερες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Λογιάδης χαιρέτησε τις τοπικές προσπάθειες πάνω σε αυτό το κρίσιμο θέμα, και δήλωσε αρωγός στις όποιες ενέργειες γίνονται για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου σχολείου, βασισμένο σε προδιαγραφές και πρότυπα διδασκαλίας που εξελίσσουν τις ικανότητες των παιδιών που φοιτούν σε αυτό.

Επίσης, δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν συντονισμένες ενέργειες μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, για να δοθεί λύση και στο θέμα της προσωρινής μετεγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί