Π. Πολάκης: Να δικαιωθεί ο Β. Δημάκης, με την ίδια ταχύτητα που έκανε η κ. Νικολάου τις σκανδαλώδεις αναθέσεις

Να «λύσουν το θέμα» της δικαίωσης των αιτημάτων του Βασίλη Δημάκη καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης και τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζητάει να λυθεί το θέμα «με την ίδια ταχύτητα που έκανε η κυρία Νικολαου τις σκανδαλώδεις αναθέσεις για την απολύμανση των φυλακών και τα αντισηπτικά ύψους 800.000 ευρώ σε εταιρείες που ιδρύθηκαν 3 και 9 μέρες πριν», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΤΕΣ!!!
Τουλάχιστον με την ίδια ταχύτητα που έκανε η κυρία Νικολαου τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ για την απολύμανση των φυλακών και τα αντισηπτικά ύψους 800.000 ευρώ σε εταιρείες που ιδρύθηκαν 3 και 9 μέρες πριν!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Αντωνία Ορφανίδου:

«Κράτος τιμωρός και δολοφόνος… Σκοτώνουν ένα παιδί γιατί θέλει να σπουδάσει.. ΔΕΝ έκλεψε δημόσιο χρήμα, ΔΕΝ είναι έμπορος ναρκωτικών, ΔΕΝ λήστεψε τράπεζες … Είναι στη φυλακή γιατί πήρε το νόμο στα χέρια του και υπερασπίστηκε την ανήλικη αδερφή του… Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε με άριστα.. Διεκδικεί τα αυτονόητα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί