«Άμεση επαναλειτουργία των εργαστηρίων Δερματοστιξίας»

Ψήφισμα στο διαδίκτυο για την άμεση επαναλειτουργία των εργαστηρίων Δερματοστιξίας μέσω της πλατφόρμας avaaz. Στο διαδικτυακό ψήφισμα αναφέρεται:

«Ως νόμιμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τηρούμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που ορίζει ο νόμος σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τις υψηλές προδιαγραφές υγιεινής , καθιστούν τα στούντιο δερματοστιξίας πιθανά τα πιο ασφαλή καταστήματα που θα μπορούσαν να λειτουργούν εν μέσω πανδημίας .

Ανέκαθεν λειτουργούσαμε ημερησίως με 1-2 πελάτες ηλικίας 18-40 ,εκτός δηλαδή των ευπαθών ομάδων , αλλά και κατόπιν ραντεβού , κάτι που μας αφήνει με πολλές απορίες αλλά και αγανάκτηση σχετικά με την μη επαναλειτουργια των εργαστηρίων δερματοστιξιας!!! Απαιτούμε άμεση ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία επαναλειτουργίας των στούντιο μας!!! 

Ζητάμε οικονομική στήριξη για τα λειτουργικά εξοδα μας ( ΔΕΗ, ΕΦΚΑ κτλ) εφόσον παραμένουμε κλειστά από τις 4 Μαίου ενώ πληρούμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την μη εξάπλωση του covid-19, όπως και άλλων μεταδοτικών ασθενειών!!»

Όποιος θέλει μπορεί να υπογράψει ΕΔΩ

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί