Κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο για την καταγγελία ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς

Οι «Εσωτερικές Υποθέσεις» της ΕΛ.ΑΣ. διερευνούν την υπόθεση του ξυλοδαρμού του πολίτη στην περιοχή της Aμμουδάρας, που έφερε στο φως το Candiadoc.

Δείτε: Ηράκλειο: Άγρια βία και ρατσισμός αστυνομικών με θύμα πολίτη – Τον πέρασαν για Πακιστανό και τον “σάπισαν”! (βίντεο)

Η καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό και η κατάπτυστη (και αντιδημοκρατική) παρέμβαση συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ!

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την καταγγελία του ο ξυλοδαρμός έγινε στην Αμμουδάρα την Δευτέρα 18 Μάη, ενώ συνεχίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μαλεβιζίου, όπου και μεταφέρθηκε στη συνέχεια, ενώ το θέμα πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.

Όπως ανέφερε ο άνθρωπος στην καταγγελία του, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μάη, γύρω στις 6:15, φεύγοντας από τη δουλειά του με το μηχανάκι του, τον σταμάτησαν δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Αμμουδάρας, φωνάζοντάς του “Πακιστανέ σταμάτα”! Εκείνος δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι δεν απευθύνονταν σ’ αυτόν, αλλά αμέσως μετά οι άνδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν πλάι του φωνάζοντας “Πακιστανέ κάνε στην άκρη αλλιώς θα σε γκρεμίσουμε”!

Για την υπόθεση μάλιστα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ΕΔΕ, ενώ το μήνυση κατατέθηκε και από το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

Δείτε: ΕΛΑΣ Κρήτης: ΕΔΕ για την καταγγελία του πολίτη σε σχέση με τον ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Μήνυση από το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων μετά από την καταγγελία για επίθεση των αστυνομικών σε πολίτη επειδή «τον πέρασαν για Πακιστανό»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εχθές, κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασε από την Αθήνα στο Ηράκλειο, με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Ήδη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταθέσει τόσο ο πολίτης, όσο και οι αστυνομικοί που καταγγέλλονται για τον ξυλοδαρμό.

Οι απαντήσεις της ιατροδικαστικής έκθεσης, αναμένονται.

Δείτε: Απίθανο! – Η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό του πολίτη θα είναι έτοιμη σε…2 μήνες!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί