Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, την κρίση την έστειλε… ο Θεός! (Βίντεο)

Ο μεγάλος γρίφος των ημερών σχετικά με την προέλευση της κρίσης της πανδημίας, λύθηκε επιτέλους σήμερα από τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ο βουλευτής της ΝΔ,σχολιάζοντας την εξέλιξη πανδημίας σε συνέντευξή του στο «Kontra», υποστήριξε αρκετά ξεκάθαρα ότι η κρίση του κορονοϊού είναι θεόσταλτη και ότι θα πρέπει να αναγάγουμε την κρίση σε ευκαιρία, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός, πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία. Και μπορούμε να την κάνουμε ευκαιρία», δήλωσε ο Μ. Παπαδημητρίου κάνοντας τον άλλο προσκεκλημένο της εκπομπής Χρήστο Σπίρτζη, να βάλει τα γέλια και να ζητήσει το λόγο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συνεχίζοντας ο πρώην μεγαλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ εξέφρασε την πεποίθηση ότι…λεφτά υπάρχουν, αρκεί εμείς να είμαστε εκεί να τα αξιοποιήσουμε. «Λεφτά θα έρθουν. Εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω. Κακά τα ψέμματα», σημείωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί