Ν. Κεραμέως: Η ευθύνη στους εκπαιδευτικούς για το μάθημα με κάμερα στην τάξη

Την ευθύνη στους εκπαιδευτικούς για την εφαρμογή και τον τρόπο διεξαγωγής της ζωντανής μετάδοσης του μαθήματος από τις σχολικές τάξεις πετά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Ο καθένας τίθεται προ των ευθυνών του», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση «τι θα γίνει με τους εκπαιδευτικούς που αρνούνται να εφαρμόσουν την καταγραφή και τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος;», η κ. Κεραμέως είπε: 

«Νομίζω ότι ήμουνα σαφής και προηγουμένως. Δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω. Προχωρήσαμε όπως ακριβώς είχαμε εξαγγείλει, φέραμε την υπουργική απόφαση, φέραμε αμέσως την εγκύκλιο και από εκεί και πέρα, όπως είπα και προηγουμένως, ο καθένας τίθεται προ των ευθυνών του. Οι εκπαιδευτικοί, όπως ακριβώς σε όλο αυτό το διάστημα αναστολής λειτουργίας εφάρμοσαν με εξαιρετικό τρόπο, και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, έτσι και τώρα καλούνται να δώσουν με τη σειρά τους τη δυνατότητα στα παιδιά που μένουν σπίτι και μένουν σπίτι για να προστατεύσουν την ατομική υγεία, αλλά και τη δημόσια υγεία. Έτσι λοιπόν καλούνται τώρα με τη σειρά τους να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά που μένουν σπίτι να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση».

Ακούστε την απάντηση της Νίκης Κεραμέως στο 39:00:

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί