«Δε θα αφήσουμε τον Βασίλη μόνο του»

Στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη οι συμφοιτητές του

Στο πλευρό του απεργού πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη στέκονται οι συμφοιτητές του. Ο κρατούμενος και φοιτητής του ΕΚΠΑ, βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη φορά σε «λευκή απεργία» διεκδικώντας τη μεταφορά του, στο κελί του από τα υπόγεια των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και το δικαίωμα του να συνεχίσει τις σπουδές του.

Δείτε: Το υπουργείο αθέτησε τις υποσχέσεις του στον Β. Δημάκη: Ξανά σε απεργίας πείνας και δίψας

Θ. Καμπαγιάννης: «Οι δικοί μου ώμοι είναι πολύ μικροί για να σηκώσουν το βάρος μιας τόσο μεγάλης αλητείας σαν κι αυτής που γίνεται σε βάρος του Β. Δημάκη»

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον Βασίλη Δημάκη

Η αξιωματούχος της κυβέρνησης που με ύφος χωροφύλακα του ’50, «παίζει» με τη ζωή του Βασίλη Δημάκη

Οι συμφοιτητές του και οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καλούν στην σημερινή κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Βασίλη Δημάκη και τονίζουν: «Δε θα αφήσουμε τον Βασίλη μόνο του. Δε θα επιτρέψουμε στην απανθρωπιά να σκοτώσει έναν άνθρωπο».

Το κάλεσμα

«Υπερασπιζόμαστε τον συμφοιτητή μας Βασίλη Δημάκη. Είμαστε στο πλευρό του στον αγώνα που δίνει για το δικαίωμά του στην εκπαίδευση και μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Απέναντι στην κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που εκδικητικά στοχοποιεί έναν άνθρωπο, φτάνοντάς τον στα όρια της αντοχής του και ωθώντας τον να εκθέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του για τρίτη φορά, στηρίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι/-ες στον Βασίλη Δημάκη.

Τη Δευτέρα 25/5/2020, καλούμε και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στις 17.15 μ.μ. στην συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με την Οδό Κανελλοπούλου και στην πορεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δε θα αφήσουμε τον Βασίλη μόνο του. Δε θα επιτρέψουμε στην απανθρωπιά να σκοτώσει έναν άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί