Άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και του Α.Τ. Χερσονήσου ζητά ο Σ. Βαρδάκης

Την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένα Ηρακλείου και Χερσονήσου με αστυνομικούς εκτός Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, καθώς η οικεία Αστυνομική Διεύθυνση είναι αδύνατο να επιφορτιστεί εξολοκλήρου με την υποχρέωση αυτή λόγω υποστελέχωσης, ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών στο Ηράκλειο, υπάρχει υποχρέωση από πλευράς τους, να συνεχίσει το νησί της Κρήτης να αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς και από πλευράς αστυνόμευσης, όπως αυτό έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για σταδιακή άρση της απαγόρευσης καταρχήν των ξενοδοχείων πόλεως και στη συνέχεια των ξενοδοχείων που βρίσκονται στις τουριστικές περιοχές, αναμένεται το προσεχές διάστημα απότομη αύξηση των επισκεπτών στο Νησί. Συνεπώς, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση στελέχωση των δύο βασικότερων Υπηρεσιών που θα επιφορτιστούν με την τήρηση της ασφάλειας, του Αεροδρομίου Ηρακλείου και της περιοχής Χερσονήσου με τα δύο Αστυνομικά Τμήματα που υπάρχουν. 

«Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όπως προβεί έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες, καθώς το ζήτημα είναι άμεσα συνδεόμενο με την ομαλή πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, μίας από τις πιο δύσκολες περιόδους για τον τουρισμό στην Κρήτη, λόγω των ειδικών συνθηκών.», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης καταθέτοντας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ως αναφορά, την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί