Το θερινό σινεμά επιστρέφει στο Τεχνόπολις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου οι προβολές ταινιών στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις. Φέτος ειδικά, οι προβολές στο θερινό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις, φιλοδοξούν να επαναφέρουν τη μεγαλειώδη εμπειρία της απόλαυσης ταινιών σε εξαιρετικές συνθήκες προβολής, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας και ξανά σε μεγάλη οθόνη – εκεί που είναι άλλωστε και η θέση τους.

Το πρόγραμμα των προβολών επιφυλάσσει στο κοινό τις σημαντικότερες ταινίες του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες όπως τα: “Η Μπαλάντα της Καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη, τις περιπέτειες “Bloodshot” με τον Βιν Ντίζελ, “Greenland” με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, “Έντιμος Κλέφτης” με τον Λίαμ Νίσον & τη νέα ταινία του Ράσελ Κρόου “Έκρηξη Θυμού”.

Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν (Interstellar, Inception κ. α.) με τίτλο “Tenet”, την πολύ-αναμενόμενη επιστροφή της “Wonder Woman 1984” της DC Comics, τη νέα ταινία της Marvel “Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι” και τα ολοκαίνουργια θρίλερ “Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω” και “Η Εκλεκτή” και πολλές ακόμη νέες ταινίες.

Φυσικά, από το πρόγραμμα του Τεχνόπολις, δεν θα λείπουν και μεγάλες επιτυχίες της σεζόν όπως οι ταινίες: “Ευτυχία”, “Joker” και “Στα Μαχαίρια”.

Οι μικροί μας φίλοι, στο θερινό σινεμά του Τεχνόπολις, θα μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά νέες παιδικές ταινίες όπως τα εκπληκτικά “Φύγαμε” και “Μουλάν” της Walt Disney, το “Πινόκιο” του Ρομπέρτο Μπενίνι, τα ξεκαρδιστικά “Η Μουσική της Ζούγκλας”, “Ο Βασιλιάς Γάιδαρος” και το αριστουργηματικό “Ο Μυστικός Κήπος”.

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό της πόλης μας τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των προβολών στο www.texnopolis.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί