Απίθανο! – Η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό του πολίτη θα είναι έτοιμη σε…2 μήνες!

Τι ακριβώς «παίζεται»;

Ο άνθρωπος που μέσω του Candiadoc κατήγγειλε την άγρια και ρατσιστική σε βάρος του επίθεση από αστυνομικούς στο Ηράκλειο επισκέφθηκε εχθές την ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να εξεταστεί.

Δείτε: Ηράκλειο: Άγρια βία και ρατσισμός αστυνομικών με θύμα πολίτη – Τον πέρασαν για Πακιστανό και τον “σάπισαν”! (βίντεο)

Άραγε πόσο χρειάζεται να συνταχθεί το πόρισμα ή η γνωμάτευση για το αν εχει χτυπηθεί ένας άνθρωπος;

Μερικές ώρες, μια – δυο μέρες, άντε τρεις μέρες;

Σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος απευθύνθηκε στην υπηρεσία ζητώντας το πόρισμα που του είχαν πει οτι θα ήταν έτοιμο σήμερα. Ποια ήταν η απάντηση;; «Θα σας το παραδώσουμε σε δύο μήνες!»

Τελικά οι αρμόδιοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας έκαναν… «σκόντο», όταν η επικοινωνία που ακολούθησε ήταν από τους δικηγόρους του ανθρώπου. Κι έτσι, αντί για δύο μήνες θα το παραδώσουν σε 15 ημέρες!

Τι ακριβώς «παίζεται» σε τέτοιες περιπτώσεις;

Τι ακριβώς σημαίνει η απάντηση των αρμοδίων της ιατροδικαστικής ότι ένα τέτοιο πόρισμα θέλει… δύο μήνες ή ακόμη και 15 μερες για να εκδοθεί;

Και μην μας πείτε, με τον σάλο που εχει προκληθεί και την άθλια παρέμβαση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., ότι το μυαλό καθενός απο εμάς δεν πάει σε κάτι «πονηρό»;

Δείτε: Η καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό και η κατάπτυστη (και αντιδημοκρατική) παρέμβαση συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ!

Είμαστε ή δεν είμαστε σε μια ευνομούμενη πολιτεία; Είναι κάποιοι έναντι του νόμου και των διαδικασιών αποδιοπομπαίοι και κάποιοι άλλοι ευνοημένοι;

Δείτε ακόμη: Μήνυση από το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων μετά από την καταγγελία για επίθεση των αστυνομικών σε πολίτη επειδή «τον πέρασαν για Πακιστανό»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί