Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Η Κυβέρνηση ανοίγει την κερκόπορτα για την εκ περιτροπής εργασία

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, σχετικά με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε εχθές και την ασάφεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα στήριξής τους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά την δυναμική  συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε  στις 20 Μαΐου 2020  και σε συνέχεια των  ανακοινώσεων  της Κυβέρνησης σχετικά με  τα ¨μέτρα στήριξης¨ δυστυχώς διακρίνουμε μεγάλη ασάφεια ως προς τις ανακοινώσεις και θα χρειαστεί να ζητήσουμε  διευκρινίσεις.

Εξακολουθούμε να επιμένουμε στα αιτήματα μας διότι  δεν μας ικανοποιούν  επαρκώς αυτά που ανακοινώθηκαν τουλάχιστον στην αρχή.

Η Κυβέρνηση δυστυχώς ανοίγει την κερκόπορτα για την εκ περιτροπής εργασία βαφτίζοντας την ¨Προσωπικό Ασφαλούς Λειτουργίας¨ δημιουργώντας κατά  συνέπεια  μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων πράγμα που μας υποχρεώνει να αντιδράσουμε.

Εξακολουθούμε να πιέζουμε τα συναρμόδια Υπουργεία για τα δίκαια αιτήματα μας επιζητώντας σχετική  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όπως έχουμε ξανά αναφέρει και παράλληλα  ερμηνευτικές εγκυκλίους .

 Σας γνωρίζουμε ότι δεν  υπάρχει εφησυχασμός, παραμένουμε  σε εγρήγορση και έτοιμοι για κλιμάκωση κινητοποιήσεων σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο .  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί