Αθλιότητες Κυρανάκη στην προανακριτική

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και με το γνωστό του ύφος ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης δημιούργησε επεισόδιο μέσα στη Βουλή στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και το σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Κυρανάκης ρώτησε τον Π. Πολάκη σε πολύ επιθετικό τόνο, με τον πρώην υπουργό να του ζητά πολύ ήρεμα να αλλάξει ύφος. Μάλιστα, χρειάστηκε σε κάποιο σημείο να αφαιρέσει ο πρόεδρος τον λόγο από τον Κ. Κυρανάκη  Όταν στη συνέχεια ο Π. Πολάκης βγήκε από την αίθουσα, ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να τον έβρισε χυδαία, ενώ τις ίδιες χυδαιότητες απηύθυνε και προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζοντας τους. 

Μετά από το επεισόδιο αυτό ο Κ. Κυρανάκης αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να τον απώθησε, ζήτησαν «συγγνώμη», ενώ ο Κυρανάκης ανακάλεσε όσα είπε.

Ο διάλογος για την Ντόρα

Το ενδιαφέρον είναι ότι ανάμεσα σε όσα είπε ο κ. Κυρανάκης, φέρεται να πρόσβαλε με χυδαίο τρόπο και την Ντόρα Μπακογιάννη. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος που έγινε όταν ο κ. Πολάκης ρώτησε τον βουλευτή της Ν.Δ. γιατί του έκανε ορισμένες, άσχετες με το θέμα, ερωτήσεις: 

► Πολάκης: Γιατί μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θέλεις να αποδείξεις κάτι στο κόμμα σου, επειδή σε είχαν κόψει ένα διάστημα και σου έκανα κριτική η Ντόρα;

► Κυρανάκης: Όλοι οι Συριζαιοι  κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια της Ντόρας. 

► Πολάκης: Είσαι χυδαίος προβοκάτορας και εγώ σταματάω εδώ να σου απαντώ , θα φύγω. 

► Μπουγάς: Θα συνεχίσει ο κ. Νικολακοπουλος. Έχετε αντίρρηση κ. Πολάκη;

► Πολάκης: Με τον κ. Κυρανάκη έχω πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί