Δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Εξώδικο κατά του iefimerida από την εισαγγελέα Αριστοτέλεια Δόγκα

Εξώδικη διαμαρτυρία έστειλε στo σάιτ iefimerida η Αριστοτέλεια Δόγκα, εισαγγελέας της έδρας στο Μεικτό Ορκωτό όπου εκδικάσθηκε η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Το εξώδικο αφορά το άρθρο της Σοφίας Γιαννακά με τίτλο «Ο Άκης Σκέρτσος και η υπόθεση Τοπαλούδη» που σχολίαζε το θέμα της εισαγγελικής αγόρευσης 

Η εξωδικη δήλωση στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Χρήστου Ράπτη της αρχισυντάκτριας Ελένης Μπολοβίνη κα της αρθρογράφου Σοφίας Γιαννακά. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ)

Το iefimerida παράθεσε το εξώδικο της εισαγγελέως σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:


«Παρότι η αγόρευσή της σχολιάσθηκε με τον ίδιο τρόπο από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Σκέρτσο, από καθηγητές του Ποινικού Δικαίου, που μίλησαν για «δικαστικό λαϊκισμό», «λαϊκή απογευματινή» και «φθηνό reality show, με ακατάλληλους πρωταγωνιστές και θύμα την ίδια τη Δικαιοσύνη», αλλά και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, που έκανε και παρέμβαση στη δίκη για χαρακτηρισμούς κατά των συνηγόρων στην άσκηση του υπερασπιστικού έργου τους, η κυρία εισαγγελέας θεώρησε σκόπιμο να μας στείλει εξώδικο να την αποκαταστήσουμε για άρθρο γνώμης και άσκησης κριτικής της κυρίας Γιαννακά («Ο Άκης Σκέρτσος και η υπόθεση Τοπαλούδη»). Φανταζόμαστε ότι η κυρία εισαγγελέας θα έχει στείλει το ίδιο εξώδικο και στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλιώς θα είναι ανεξήγητη η επιλογή της να στείλει εξώδικο στο iefimerida».

Το εξώδικο 

topontiki.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί