Πενθεί η δημοσιογραφική κοινότητα της Κρήτης: Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Καρτσωνάκη

Μεγάλη θλίψη στον Πλατανιά και γενικότερα στα Χανιά σκόρπισε η είδηση με τον  θάνατο της Νίκης Καρτσωνάκη.

Η Χανιώτισσα δημοσιογράφος, έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο. Ωστόσο μέχρι και τη τελευταία στιγμή πάλεψε γενναία με αξιοπρέπεια, χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά.

Η Νίκη διατηρούσε τα τελευταία χρόνια το ενημερωτικό portal  Platanias News , καθώς η δημοσιογραφία και η γραφή ήταν το μεράκι της, ενώ παράλληλα ήταν σύμβουλος επιχειρήσεων, υπηρεσίες Internet Marketing Διαφήμισης.

Από το πρωί οπότε και έγινε γνωστή η είδηση δεκάδες φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την εκλιπούσα με συγκινητικά μηνύματα.

Σε ένα από αυτά μια φίλης  και συνεργάτιδα , την αποχαιρετά με ένα ξεχωριστό τρόπο:

“Σήμερα ξημερώνει μια άδεια και μουντή ημέρα. Μια σπουδαία γυναίκα , μια υπέροχη ψυχή, μια αγνή καρδιά και ένα ελεύθερο πνεύμα έφυγε από τον δικό μας κόσμο για να συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλες άγνωστες αλλά σίγουρα προκλητικές γι’αυτήν διαστάσεις.
Ζηλεύω τις οντότητες που θα απολαύσουν την παρέα της, θα ακούσουν τις ατέλειωτες ιστορίες της, θα γελάσουν με το υπέροχο και αβίαστο γέλιο της, θα χορέψουν όταν σε κάποιο ανύποπτο μέρος αυθόρμητα πάρει το ντέφι της και αρχίσει να τραγουδά και μετά θα συζητήσουν μαζί της λογιών θέματα απολαμβάνοντας το πλούσιο και ανυπότακτο πνεύμα της.
Εμείς θα μείνουμε εδώ αναπολώντας τις στιγμές που ζήσαμε μαζί της κρατώντας στην καρδιά μας τις αλησμόνητα όμορφες στιγμές και την απέραντη αγάπη που μόνο η Νίκη ήξερε να μοιράζει!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!
Θα μείνεις αιώνια αξέχαστη στο μυαλό και στην καρδιά όλων όσων είχαμε την τιμή να σε γνωρίσουμε”.

eparxies.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί