Κρατούμενος σκότωσε συγκρατούμενό του στις φυλακές Λάρισας

Έρευνα διενεργείται από την Ασφάλεια της Λάρισας, σχετικά με την ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου Βούλγαρου κρατούμενου που έγινε σήμερα στις Φυλακές Λάρισας, με δράστη έναν 23χρονο Αφγανό συγκρατούμενό του.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα, ο δράστης που είναι καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, που ήταν καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου κατέφτασε στο Κατάστημα Κράτησης και διαπίστωσε τον θάνατο του κρατουμένου. Το αυτοσχέδιο μαχαίρι έχει κατασχεθεί.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί