κ. Πρωθυπουργέ, λέτε ψέματα…

Οι «άριστοι» άχρηστοι συνεργάτες σας ομολόγησαν δημόσια, ότι έχουμε καπιταλισμό. Εντάξει το παραδεχθήκατε, είστε εκπρόσωποι του καπιταλισμού. Σας αντιλέγω λοιπόν ότι, δεν σας επιλέγω για να μη γίνετε Τσαουσέσκου του 82%. Επιθυμία μου είναι να παραμείνεις «Θεϊκός».

Οι συνεργάτες σας σε διάρκεια ενός χρόνου (Ιούλιος 2019 – Μάιος 2020) έχουν επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα:

–Έδωσαν 470.000 συντάξεις και υλοποίησε τον e-EΦΚΑ (Σκόιλ_Ελικικού).

–Αύξησαν τις εισφορές του ΕΦΚΑ (επανέφεραν τις 6 κατηγορίες των ασφαλισμένων).    

–Δημιούργησαν πρόσθετες στρατιές Ανέργων (από τις 850.000 στις 1.270.000).

–Έκαναν τον ΕΦΚΑ ελλειμματικό (μέχρι πότε θα πληρώνετε μισθούς και συντάξεις;)

–Δημιούργησαν επιτελικές υπηρεσίες του Κράτους στην Περιφέρεια (Ο.Α.Ε.Δ./EURES στα Τρίκαλα. Ο κ. Διοικητής δεν είναι ο “Πατέρας-γεροντάκος”).

–Ασφάλισαν όλους τους ανασφάλιστους πολίτες (ο πολίτης που δεν έχει να πληρώσει τα ασφάλιστρα δεν σας ενδιαφέρει, ας πεθάνει, σας είναι άχρηστος).

–Προσέλαβαν απαίδευτους, άεργους σε θέσεις υψηλού κινδύνου-ρίσκου Διοίκησης (Υπουργοί, ΕΥΠ, ΓΓ, Διοικητές και πολλοί άλλοι των οποίων ουκ έστιν αριθμός).

–Πληρώνουν «γιάπηδες» με πακτωλό χρημάτων από την τσέπη του Έλληνα Πολίτη (διπλάσια και τριπλάσια χρήματα από όσα παίρνει ο κ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Δεν αναφέρω του Βουλευτή γιατί έχετε ξεφτιλίσει τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Λαού).

–Συσσωρεύουν όλους τους «απαίδευτους», «ανύπαρκτους» στο Υπουργείο Πολιτισμού (λοιδόρησαν και εξευτέλισαν τους εργαζόμενους στη τέχνη και τον πολιτισμό).

–Οπισθοδρομούν την Ελληνική Εκπαίδευση και Παιδεία (“Κατάργησαν” Σχολεία, Διαγωγή κοσμιοτάτη, δημιούργησαν «κολέγια» για λίγους, όσοι μπορούν φεύγουν στο Εξωτερικό).

–Εξαθλιώνουν τη μεσαία τάξη (voucher-βρούτσερ, «αόρατοι εργαζόμενοι», αγρότες)

–Ξεπουλούν τη Δημόσια Περιουσία (Περιβαλλοντικός νόμος, ΔEH, Πετρέλαια, Aegean).

–Έγιναν 300 κιλά από το πολύ φαγοπότι (Νομοθετούν για την οικονομική ανάπτυξη της Χώρας).

–Έκλεισαν κάθε παραγωγική δραστηριότητα στον τομέα της Παροχής Υπηρεσιών και ειδικά στον Τουρισμό (Οι αλυσίδες μεγάλων ξενοδοχείων, η TUI, η Aegean θα λειτουργούν.

–Εξαγοράζουν με πακτωλό χρημάτων κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και αργυρώνητους αλήτες (ΜΜΕ έντυπα-ηλεκτρονικά, εθνικούς επενδυτές, καμπουροδημήτρηδες, φασισταριά).

–Καταπνίγουν και εξοντώνουν Έλληνες Πολίτες στο σπίτι, στο δρόμο, στις πλατείες (τα φασισταριά του μιχαλάκη με πλήρη εξάρτηση πολέμου απέναντι στον Έλληνα Πολίτη “νόμος και τάξη”).

κ. Πρωθυπουργέ, η ζωή οριοθετείται: «…δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων …» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Ὀλυνθιακὸς α΄ (1) (16-20).

Επειδή δεν έχετε Ελληνική Παιδεία σας δίδω την μετάφραση και την πηγή: «…χρειάζονται χρήματα και χωρίς αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνει τίποτε από αυτά που πρέπει …». Από την ομιλία του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ στους Πολίτες της Αθήνας για την αντιμετώπιση πολέμου.

 


Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί