Παίρνει θέση η ΟΕΝΓΕ κατά των σκοταδιστικών απόψεων της Γιαμαρέλλου: «Είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της επιστημονικής αλήθειας ενάντια στον κάθε προέλευσης σκοταδισμό»

Σφοδρή επίθεση κατά της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, σχετικά με τις απόψεις που εξέφρασε αυτή για τη Θεία Κοινωνία, εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Δείτε: Eπιμένει η Γιαμαρέλλου: Η Θεία Κοινωνία όχι μόνο δεν μολύνει, αλλά προφυλάσσει από τον κορονοϊό!

Παράλληλα, η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο να σιωπούν οι ηγεσίες του ΕΟΔΥ και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ενώ οι γιατροί θα είναι στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της επιστημονικής αλήθειας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ επισημαίνεται:

«Όπως έχει ήδη τονιστεί η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορονοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα και τη μύτη πασχόντων. Γι’ αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς.

Είναι απαράδεκτο να σιωπούν για τέτοιες αντιεπιστημονικές δηλώσεις τόσο η ηγεσία του αρμόδιου κρατικού οργανισμού (ΕΟΔΥ), όσο και η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας του λαού και σε ότι αφορά την άσκηση της ιατρικής και σε ότι αφορά την αγωνιστική διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας, απολύτως δωρεάν, καθολικής, ισότιμης περίθαλψης. Θα είμαστε και στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της επιστημονικής αλήθειας ενάντια στη μεταφυσική και στον κάθε προέλευσης σκοταδισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί