Μ. Συντυχάκης: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και χαρακτήρισε επικίνδυνη τη ρύθμιση για την ηλεκτρονική μετάδοση του σχολικού μαθήματος.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι «Κontra», σημείωσε πως το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας κάνει το σχολείο ανταγωνιστικό και το Λύκειο εξεταστική αρένα. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και σαν τον κλέφτη φέρνει ένα καταστροφικό και άδικο νομοσχέδιο. Για την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τη μετάδοση του σχολικού μαθήματος, σημείωσε ότι δεν στηρίζεται σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο και θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών.

Για τον Τουρισμό υπογράμμισε ότι για τους εργαζόμενους είναι ένας εφιάλτης η κατάσταση που ζουν. Σημείωσε ότι οι μεγαλοξενοδόχοι τα προηγούμενα χρόνια «γέμισαν τα σεντούκια τους, έκαναν επενδύσεις και επεκτάσεις και τώρα ζητούν κρατικό χρήμα αφήνοντας ξεκρέμαστους χιλιάδες εργαζόμενους. Το ΚΚΕ, είπε, ζητά οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις δουλειές τους με διασφαλισμένα τα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μ. Συντυχάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί