Αγώνα ενάντια… στο χάραγμα του αριθμού του Θηρίου κήρυξε ο Μπογδάνος!

 Κατήγγειλε την προσπάθεια επιβολής… μικροτσίπ στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω εμβολίου

Μια από τις πλέον γραφικές θεωρίες συνωμοσίας αναπαρήγαγε ως καλεσμένος σε εκπομπή του Mega ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Παίρνοντας μια έξοχη ασίστ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκο Μαυραγάνη, ο Κ. Μπογδάνος κατήγγειλε την προσπάθεια επιβολής… μικροτσίπ στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω εμβολίου.

Για την ενίσχυση των απολύτως ορθολογικών ισχυρισμών του ο βουλευτής κατέφυγε… εις τας γραφάς και σε χωρία από την Αποκάλυψη του Ιωάννου για τον αριθμό του Θηρίου:

«Μέσα στη διάρκεια της καραντίνας ανέλαβα ένα πνευματικό έργο και μετέφρασα την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Σου βρήκα το χωρίο εκείνο που λέει πως: κάνει τους πάντες, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, τους ελεύθερους και τους δούλους, να αποκτήσουν χάραγμα πάνω στο χέρι τους του δεξιού ή πάνω στο μέτωπό τους, ώστε να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει και να πουλήσει, εκτός εάν έχεις το χάραγμα, το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Τι λέει αυτό το χωρίο; Ότι δεν πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί από την ορθόδοξη πλευρά, αλλά από την φιλελεύθερη πλευρά».

Μάλιστα, ο βουλευτής πρότεινε να αποφεύγουμε τις αδρομερείς και απλουστευτικές λογικές, και να στεκόμαστε με τον απαραίτητο σκεπτικισμό απέναντι στις επιστημονικές συστάσεις:

«Οποιοσδήποτε μας λέει ότι εάν κανείς αυτό, θα σου επιτρέπονται τα πάντα και αν δεν το κανείς δεν θα σου επιτρέπεται τίποτα, παίζει με την Ελευθερία μας. Και θέτει ζητήματα στα οποία δεν μπορούμε να στεκόμαστε με την αποπεμπτική λογική “έλα μωρέ, συνωμοσιολογία ψεκασμένη ή έλα μωρέ εδώ είναι η πρόοδος και η επιστήμη και θα πρέπει τυφλά να ακολουθήσουμε”. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Με λογική και σύνεση, με νου και γνώση και σεβασμό, δεν μπορούμε έτσι απλά γουρούνι στο σακί, ότι ακούμε από εδώ και από εκεί να το παίρνουμε και να το εφαρμόζουμε».

Για την απαραίτητη διασκέδαση των εντυπώσεων και την τήρηση των κατάλληλων ισορροπιών, ο Κ. Μπογδάνος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως οι συνωμοσιολογίες είναι επικίνδυνες, αλλά εντοπίζονται τόσο στην άκρα δεξιά όσο και στην άκρα αριστερά, ενώ «η πάνω και η κάτω πλατεία βρίσκει κοινούς τόπους».

Δείτε το βίντεο (πριν το κατεβάσουν ; ) από το 16.00 και μετά:

https://youtu.be/m47XpnkDclY

Δείτε επίσης: Πόσο πιο μπογδάνος;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί