Να επιστρέψει στη φυλακή ο παιδεραστής Σειραγάκης ζητά η εισαγγελέας

Να επιστρέψει στη φυλακή ο παιδεραστής προπονητής Νίκος Σειραγάκης μετά την παραβίαση του όρου διαμονής του, ζητεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι επιβάλλεται η συνέχιση έκτισης της ποινής του κατηγορουμένου «για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση από τον ίδιο παρόμοιων εγκλημάτων με αυτά για τα οποία καταδικάστηκε».

Υπενθυμίζεται ότι ο κατάδικος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε περιοχή εκτός της δηλωθείσας κατοικίας του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ στους ένοικους της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα της οποίας είχε δηλώσει ότι κατοικούσε ήταν παντελώς άγνωστο πρόσωπο.

Η αποφυλάκισή του είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ο 56χρονος είχε καταδικαστεί σε καθείρξεις 202 ετών (εκτιτέα τα 20 χρόνια) για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων. Μάλιστα η πολύκροτη αποφυλάκιση είχε προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος είχε ζητήσει αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να εξεταστεί αν μπορούσαν να ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα κατά του βουλεύματος της της υφ’ όρον απόλυσής του.

Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως ο κατηγορούμενος είχε παραμείνει στη φυλακή 8 χρόνια και 5 μήνες και πρέπει να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του για άλλα 8 χρόνια και 10 μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί