Μέχρι και η «Καθημερινή» πήρε θέση κατά του Μπογδάνου

«Μέσα σε 1,5 μήνα κορονοϊού είχαμε σχεδόν λιγότερες απώλειες από όσες είχατε στο Μάτι». Αυτή είναι η δήλωση-απάντηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας στη Marfin σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Η τοποθέτηση αυτή του Κ. Μπογδάνου χαρακτηρίστηκε «εκτός γραμμής» σε παραπολιτικό σχόλιο στην κυριακάτικη «Καθημερινή», που προσπάθησε με τη σειρά της να τον «επαναφέρει στην τάξη».

«Το έχουμε γράψει πολλάκις. Το Μαξίμου επενδύει στους ήπιους πολιτικούς τόνους και στην αντιπαράθεση εντός πλαισίου. Στην κυβερνώσα παράταξη δεν είναι όλοι σε αυτή τη γραμμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος που σε τηλεοπτικό πάνελ υπέπεσε στο εξής μεγάλο ατόπημα: έκανε σύγκριση του αριθμού των νεκρών του κορωνοϊού με το Μάτι, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τους… ίδιους σχεδόν νεκρούς με τον κορωνοϊό σε δύο ώρες στο Μάτι. Ευτυχώς παρενέβη ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πιτταράς και προσπάθησε να επαναφέρει τον βουλευτή στην τάξη λέγοντας «να μην κάνουμε υπερβατικές συγκρίσεις», σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί