Και σεξιστική διαφήμιση από το κράτος Μητσοτάκη για “να κάτσουμε καλά”! (βίντεο)

Με μια σεξιστική διαφήμιση το κράτος Μητσοτάκη μας καλεί να μην πηγαίνουμε στις πλατείες! Ο έξυπνος άνδρας προσπαθεί να συνετίσει τη “ελαφρόμυαλή” σύζυγο που θέλει έξοδο και μάλιστα μαζί με παρέα, στην πλατεία!

“Σενάριο” που ταιριάζει στον “άντρακλα” Χαρδαλιά, καθώς είναι και αυτό σποτ της Πολιτικής Προστασίας.

«Με τη φόρα που έχουν πάρει και συνδυάζουν τον αυταρχισμό με το σεξισμό, μάλλον η επόμενη διαφήμιση θα έχει θέμα «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος», αναφέρει πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φ. Κούβελα.

Η δήλωση της πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων:


Άλλη μία στερεοτυπική διαφήμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας προέκυψε σήμερα στις ειδήσεις, με τον Χ. Λούλη να αντιστέκεται και να συνετίζει, με το υφάκι του γκόμενου και σώφρονα άνδρα, τη δικιά του που είναι μια απερίσκεπτη χαζογκόμενα και η οποία συνήθως τον κάνει ό,τι θέλει, να τον πάει το βράδυ πλατεία. Δε φτάνει που δώσανε τόσα εκατομμύρια για διαφημίσεις στα κανάλια υποτίθεται κοινωνικού μηνύματος, τώρα μας πετάνε και το σεξισμό στη μούρη με μια διαφήμιση δεκαετίας 50. Με τη φόρα που έχουν πάρει και συνδυάζουν τον αυταρχισμό με το σεξισμό, μάλλον η επόμενη διαφήμιση θα έχει θέμα «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος». Να παρέμβει το ΕΣΡ και να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί