Μια απάντηση, κύριε πρωθυπουργέ…

Κ. Πρωθυπουργέ

Σας οφείλω μια εξήγηση. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αλλάξω γνώμη, ως προς το τι εκπροσωπείτε (τον καπιταλισμό). Σας σέβομαι, δεν σας αποδέχομαι, διαφωνώ μαζί σας. Όμως στη Δημοκρατία όλοι οι Πολίτες έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Δεν υπάρχουν «άριστοι», «ευγενείς» και «αόρατοι», υπάρχουν «ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Χρησιμοποίησα στην κριτική μου (από το Μάρτη μέχρι σήμερα) πολύ σκληρά λόγια και επιθετικούς προσδιορισμούς για τους συνεργάτες σας. Ακολούθησα την επικοινωνιακή λογική και τεχνοτροπία των συνεργατών σας. Έχετε ανθρώπους-συνεργάτες όπως τον κ. Τσιόδρα.

Σταματώ εδώ και αναμένω…

Δεν είμαι «τρολ». Είμαι ένας απλός «Έλληνας Πολίτης» που διψά για τη ΖΩΗ. 

Τι θα γινόταν αν…

Δεν θα είχαμε υπουργούς να στήνουν «δουλίτσες» εκατομμυρίων τις μέρες της κρίσης. Δεν θα εγκρίναμε τα ντροπιαστικά προγράμματα ψευτοκατάρτισης τύπου «σκόιλ ελικικού». Δεν θα «φιμώναμε» τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά). Δεν θα «κακοποιούσαμε» και δεν θα «λοιδορούσαμε» το Ε.Σ.Υ. και τους υγειονομικούς. Δεν θα «κτυπούσαμε» τους Πολίτες στους δρόμους και στις πλατείες. Δεν θα «στέλναμε κακήν κακώς», τα παιδιά μας στο σχολείο. Δεν θα «κανιβαλίζαμε» τον πολιτισμό, την τέχνη και τους δημιουργούς – εργαζόμενους. Δεν θα «σκυλεύαμε» τους νεκρούς μας. Δεν θα «βάζαμε κάμερες» στους Εκπαιδευτικούς χώρους. Δεν θα «οδηγούσαμε» τους πολίτες της διπλανής μας πόρτας στο Αυτόφωρο.

Θα γινόταν…

Η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για πλήρη – ολιστική παροχή Φροντίδας και Ανθρωπιάς

με Φιλότιμο, Αγάπη και Ενσυναίσθηση για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες (θηλυκούς και αρσενικούς)!

Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί