«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.

Πρώτος καλεσμένος ο Γιάννης Ραγκούσης, βουλευτής και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις προοπτικές της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων ως απάντηση στην παλαικομματική παρασιτική ελληνική δεξιά και η αυταρχική διολίσθηση στον τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας.

Ο Νίκος Παππάς, βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ μας μιλάει σχετικά με το τί έκανε και τι δεν έκανε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα μετά την πανδημία. Γιατί η Ελλάδα διεκδικεί θέση Πρωταθλήτριας Ευρώπης στην ύφεση.

Τέλος αποσπάσματα από τη συζήτηση για το προσφυγικό στην σημερινή συνεδρίαση της Αρμόδιας Επιτροπής LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι απαντήσεις (αλλά και οι …μη απαντήσεις) της Επιτρόπου Γιόχανσον.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί