«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιώργος Φλώρος μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ο Βασίλης Λύκος, βιολόγος, Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ο Ιούλιος Συναδινός – μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Πρώτη καλεσμένη η   Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλεύτρια και Τομεάρχισσα Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ. Μπροστά σε αβέβαιο και εφιαλτικό μέλλον ο Ελληνικός Τουρισμός . Κατώτερα των αναγκών τα κυβερνητικά σχέδια στήριξης.

Ο Γιώργος Φλώρας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, μας εξηγεί πώς αποκλείονται από τη στήριξη πλήθος επιχειρήσεων πέρα και έξω από τα πλαίσια που θέτει η ΕΕ με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ασφυξία.

Ο Βασίλης Λύκος, βιολόγος, Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης μας λέει για το περιβάλλον και την πανδημία: Τί σημαίνει για την ανθρώπινη υγεία ο περιβαλλοντοκτόνος Νόμος Χατζιδάκη και πώς το αγροτοδιατροφικό μοντέλο συνδέεται με τις επιδημίες.

Τέλος, ο Ιούλιος Συναδινός – μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, μας παρουσιάζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επανεκκίνησης της Αθλητισμού μετά την πανδημία: Μέριμνα για όλα τα είδη Αθλητικής Δραστηριότητας: Ελεύθερα Αθλούμενοι – Ερασιτεχνικά σωματεία – Επαγγελματικός Αθλητισμός.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί