Ηράκλειο: Τους έπιασαν πάνω στην αγοραπωλησία ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τρεις Έλληνες,κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομνίας, στο πλαίσιο στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ημεδαπός κατά τον χρόνο που προμήθευε δύο ημεδαπούς ποσότητα ηρωίνης και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έλεγχος κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 0,9 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού που προμήθευε τις ναρκωτικές ουσίες στους άλλους δύο επίσης ημεδαπούς.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 247 γραμμάρια ηρωίνη,
  • 1 αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 20,2 γραμμάρια κοκαΐνη,
  • 3 τσιγάρα καπνού, εμποτισμένα με ηρωίνη,
  • Το χρηματικό ποσό των 1.865 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί