Φονικό στα Ανώγεια: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 30χρονος

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία πολλών συγγενών, φίλων και συγχωριανών του οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ρεθυμνου ο νεαρός Μανώλης Καλομοίρης.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, μετά από τρεις ώρες ανακριτικής διαδικασίας, ο 30χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο όχημα που θα τον μεταφέρει στις φυλακές. Λίγα λεπτά νωρίτερα εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν από κοινού ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο νεαρός βγαίνοντας – συνοδεία των αστυνομικών – από την πίσω είσοδο του δικαστικού μεγάρου κοίταξε συγγενείς και φίλους που ήταν συγκεντρωμένοι και του φώναξαν λόγια συμπαράστασης. 

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε απολογηθεί – συγκλονισμένος όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του – για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

“Ο πατέρας μου ήταν ο άγγελος μου”, είπε κατά την απολογία του ο Μανώλης Καλομοίρης, ο οποίος “έσπασε” αρκετές φορές.

Σε ό,τι αφορά την εκδοχή της οικογένειας Ξυλούρη, ότι δηλαδή ο θανών γιος της δεν πυροβόλησε, ο συνήγορος του νεαρού Καλομοίρη Διονύσης Βέρρας υποστήριξε πως δεν ισχύει και πως θα αποδειχθεί από τη βαλλιστική εξέταση. Επιπλέον, ο κ. Βέρρας υποστήριξε ότι το όπλο που παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν εκείνο που κρατούσε το βράδυ της τραγωδίας ο Γιώργος Ξυλούρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί