«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή οι Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νίκος Μωραϊτης και Βαγγέλης Ραφτόπουλος

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» για ακόμα μία εβδομάδα εστιάζει στην επικαιρότητα και στην ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων στον καιρό της πανδημίας.

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή οι:

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Ο πολιτισμός είναι το οξυγόνο, η ψυχή μας κοινωνίας – δεν είναι πολυτέλεια. Χρειάζεται να τον υποστηρίξουμε όλοι γιατί όλοι παίρνουμε απ’αυτόν» ή «Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν δώσει απλόχερα τα έργα τους σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή, χωρίς να ζητάνε τα πνευματικά δικαιώματα τώρα, αλλά περιμένουν να δοθούν σε κάποια περίοδο που θα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, γιαυτό και ρωτήσαμε την Ευρ. Επιτροπή τί θα γίνει με τα Πνευματικά Δικαιώματα, μετά την πανδημία.»

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Τραγουδοποιός «Αυτήν τη στιγμή η τέχνη είναι πιο ταξική από ποτέ. Κάποιος που δεν έχει 1000 ή 5000 που χρειάζονται δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μια παραγωγή. Και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί μια παραγωγή ενός τυπάκου που γράφει με μια κιθάρα κι ένα μικρόφωνο με μια παραγωγή που κοστίζει πέντε ή δέκα χιλιάδες.»

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ – Στιχουργός «Για την Κυβέρνηση με έναν σαφή τρόπο ο Πολιτισμός της χώρας είναι Αόρατος.»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ – Συγγραφέας «Ο κλάδος του βιβλίου χρειάζεται δομική στήριξη για να μην καταρρεύσει. Όταν διαβάζω δηλώσεις εκδοτών που μιλάνε ότι ο τζίρος στο βιβλίο έπεσε 80% πάει να πει ότι εξαλείφτηκε αυτή η αγορά .»

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί