Ξενοδοχεία με προσφορές δωρεάν ακύρωσης και πρόσβασης με αυτοκίνητο για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία. Εμείς ερευνήσαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς κάποιες προτάσεις για Δεκαπενταύγουστο με τα εξής κριτήρια:

1) ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ και 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στο τόσο ρευστό περιβάλλον που ζούμε το 2020, με τους περιορισμούς μετακινήσεων να χαλαρώνουν δοκιμαστικά και ενδεχομένως να επανέρχονται κατά περίπτωση, θεωρούμε το πιο σημαντικό σε μία κράτηση ξενοδοχείου για τον Αύγουστο την ύπαρξη πολιτικής δωρεάν ακύρωσης. Τα ξενοδοχεία στη λίστα μας, την ώρα της έρευνάς μας, είχαν τύπους δωματίων με δυνατότητα ακύρωσης χωρίς χρέωση από μία εβδομάδα μέχρι ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης.

2) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολλοί είναι αυτοί που φέτος θα διστάσουν να μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο για να φτάσουν στο τόπο διακοπών τους και θα κινηθούν με το αυτοκίνητό τους. Εμείς διαλέξαμε προορισμούς με οδική πρόσβαση από την ηπειρωτική χώρα. Η Πελοπόννησος και η Χαλκιδική πρωταγωνιστούν, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε άλλες περιοχές καθώς και σε δύο νησιά που μπορεί να φτάσει κανείς οδηγώντας!

3) ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι διακοπές του Αυγούστου για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένες με τη θάλασσα, οπότε κι εμείς διαλέξαμε ξενοδοχεία κοντά σε παραλίες. Εφόσον έχετε μαζί το αυτοκίνητό σας, δεν θεωρήσαμε απαραίτητο κριτήριο να είναι τα ξενοδοχεία ακριβώς μπροστά σε παραλία, αλλά να υπάρχουν παραλίες στην περιοχή. Αποφύγαμε τις πόλεις και προτιμήσαμε ξενοδοχεία με άνετους ανοικτούς χώρους.

Crystal Waters

, Νικιάνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Ξεκινάμε από τη Λευκάδα, το εκπληκτικό νησί του Ιονίου όπου δεν χρειάζεται να μπείτε σε πλοίο ή αεροπλάνο για να φτάσετε. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μόλις 200 μέτρα από την παραλία της Νικιάνας και 11 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας, βρίσκεται το Crystal Waters. Διαθέτει 146 πολυτελείς σουίτες που θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης σε ενα περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής και ποιοτικής φιλοξενίας.

Kymi Palace

, Κύμη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Συνεχίζουμε με το άλλο ελληνικό νησί που συνδέεται με γέφυρα με την ηπειρωτική χώρα. Στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας βρίσκεται το Kymi Palace που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας θέα στο λιμάνι της Κύμης και το Αιγαίο Πέλαγος. Το τετράστερο ξενοδοχείο διαθέτει 57 δωμάτια και 6 σουίτες για τη διαμονή σας δίπλα στην παραλία της Κύμης.

Elimnion Resort

, Χρόνια – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στη δυτική πλευρά της Εύβοιας κοντά στη Λίμνη Ευβοίας, το Elimnion Resort αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στην παραλία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 σουίτες που προσφέρουν ιδιωτικότητα και υπηρεσίες φιλοξενίας τεσσάρων αστέρων.

Amaronda Resort & Spa Eretria

, Ερέτρια – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στο κεντρικό τμήμα της Εύβοιας, στην πανέμορφη Ερέτρια θα βρείτε ενα παραθαλάσσιο καταφύγιο που βρίσκεται μόλις 110 χλμ. από την Αθήνα. Το Amaronda Resort & Spa που βρίσκεται μπροστά από την πανέμορφη αμμώδη παραλία, προσφέρει ζεστή φιλοξενία τεσσάρων αστέρων και αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Mediterranean Village Hotel & Spa

, Παραλία Κατερίνης – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Οι παραλίες της Πιερίας έχουν εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό από ΘεσσαλονίκηΑθήναΛάρισαΒόλο, αλλά ακόμα και από τα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας Οδού. To Mediterranean Village Hotel & Spa βρίσκεται μπροστά από την παραλία της Κατερίνης και εξασφαλίζει αξέχαστες στιγμές για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει ποικιλία σε δωμάτια και σουίτες, αλλά και εξωτερικούς χώρους με κήπους και πισίνες για τη χαλάρωση των επισκεπτών.

Dion Palace Resort and Spa

, Λιμάνι Λιτοχώρου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Προχωρώντας νοτιότερα, στο Λιτόχωρο, συναντάμε το ξενοδοχείο Dion Palace Resort and Spa που βρίσκεται μπροστά από την παραλία Γρίτσας. Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πέντε αστέρων υπόσχονται διαμονή αρίστης ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες.

Sivota Diamond Spa Resort

, Σύβοτα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Οι πανέμορφες ακτές της Θεσπρωτίας αναμένεται να προσελκύσουν ταξιδιώτες που θα φτάσουν οδικώς όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες Βαλκανικές χώρες. Η Πάργα και τα Σύβοτα έχουν τις περισσότερες και καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες. Στο Sivota Diamond Spa Resort, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη διαμονή τους και θα αφεθούν στη μαγεία του τοπίου με θέα την Μπέλλα Βράκα. Το θέρετρο διαθέτει 82 δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν τη διακριτική πολυτέλεια με τις υπηρεσίες πέντε αστέρων.

Prima Vista Boutique Hotel & Spa

, Σύβοτα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Και δεύτερο ξενοδοχείο στη λίστα μας από τα Σύβοτα. Στην Αγία Παρασκευή και ακριβώς μπροστά από την παραλία της, δεσπόζει το Prima Vista Boutique Hotel & Spa που προσφέρει μοναδική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος. Το πεντάστερο ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή και αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες της Θεσπρωτίας.

Sesa Boutique Hotel & Restaurant – Small Luxury Hotels of The World

, Κανάλι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Παραμένουμε στις ακτές του Ιονίου και πηγαίνουμε νοτιότερα, κοντά στην Πρέβεζα. Στο Κανάλι, ακριβώς μπροστά από την παραλία βρίσκεται το Sesa Boutique Hotel, το ιδανικό μέρος για τις οικογενειακές διακοπές σας και τις ρομαντικές αποδράσεις σας. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνεση και ανάλαφρη πολυτέλεια δίπλα στην παραλία μήκους 14 χλμ.

Apollo Resort Art Hotel

, Κυπαρισσία – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Περνάμε στην Πελοπόννησο, που το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις προτιμήσεις των Αθηναίων και όχι μόνο. Στο νότιο και δυτικό μέρος της Πελοποννήσου, στην Κυπαρισσία, βρίσκεται το τετράστερο ξενοδοχείο Apollo Resort Art. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μέσα σε έναν ελαιώνα, πολύ κοντά στην παραλία Τρύπες, το καθιστά ιδανικό προορισμό για τις χαλαρωτικές διακοπές σας.

Limeni Village

, Λιμένι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου, η Ανατολική Μάνη με τα μαγευτικά της τοπία σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής. Το ξενοδοχείο Limeni Village που είναι χτισμένο με τις αρχές της παραδοσιακής μανιάτικης αρχιτεκτονικής, διαθέτει 16 πυργόσπιτα διαμορφωμένα σε δωμάτια και σουίτες. Οι μοντέρνες ανέσεις του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την θέα στη θάλασσα, θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Sikyon Coast Hotel And Resort

, Ξυλόκαστρο – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Δίπλα στο πευκόδασος του Ξυλοκάστρου, μπροστά σε μια όμορφη παραλία του Κορινθιακού κόλπου και μόλις 120 χλμ. από την Αθήνα, βρίσκεται το τετράστερο ξενοδοχείο Sikyon Coast. Το κομψό και πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει θέα στη θάλασσα, διαμονή σε 42 άνετα δωμάτια με λιτή διακόσμηση και τις ευωδιές της μαύρης πεύκης που συναντάται στο γειτονικό δάσος του Πευκιά.

Airotel Achaia Beach

, Πάτρα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Λίγο έξω από την Πάτρα, μόλις 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το Airotel Achaia Beach, μπροστά από την παραλία του Καστελόκαμπου. Το ξενοδοχείο προσφέρει φιλοξενία τεσσάρων αστέρων σε μια μοναδική τοποθεσία που εξασφαλίζει θέα στη θάλασσα και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Alas Resort & Spa

, Ελιά – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην καρδιά της Λακωνίας, στο παραδοσιακό χωρίο Ελιά Μονεμβασιάς, βρίσκεται το ξενοδοχείο Alas Resort & Spa. Το πεντάστερο ξενοδοχείο με την προνομιακή του θέση δίπλα στη θάλασσα, διαθέτει ποικιλία από δωμάτια και σουίτες με κομψό σχεδιασμό που εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή σας.

Aktaion Resort

, Γύθειο – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Δίπλα από το Γύθειο, μπροστά από την αμμώδη παραλία Σελινίτσα, βρίσκεται το Aktaion Resort. Το ξενοδοχείο συνδυάζει τη θέα της θάλασσας στην πρόσοψή του και μια έκταση 10 στρεμμάτων από καρποφόρα δέντρα στην πίσω πλευρά του. Η μοναδική εμπειρία της διαμονής ολοκληρώνεται από την άνετη φιλοξενία και την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Olympia Golden Beach Resort & Spa

, Κυλλήνη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στο δυτικό μέρος της Πελοποννήσου, στο νομό Ηλείας, βρίσκεται το πεντάστερο ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa. Διαθέτει ποικιλία σε τύπους δωματίων, καθώς και σουίτες που προσφέρουν πολυτελή διαμονή, σε απόσταση 400 μέτρων από τη Χρυσή Παραλία της Κυλλήνης. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και ρομαντικές αποδράσεις.

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel

, Καλλιθέα Χαλκιδικής – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Τελευταία περιοχή στη λίστα μας η αγαπημένη μας Χαλκιδική, που και φέτος θα είναι πρώτη στις επιλογές των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων. Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στην Καλλιθέα, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο Aegean Melathron Thalasso Spa προσφέρει άριστη φιλοξενία σε ενα περιβάλλον απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 255 δωμάτια διάφορων τύπων με απεριόριστη θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Grecotel Margo Bay and Club Turquoise

, Χανιώτη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Παραμένουμε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και προχωράμε λίγο πιο νότια, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χανιώτη με την μεγάλη αμμώδη παραλία. Δίπλα στην παραλία βρίσκεται το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Grecotel Margo Bay and Club Turquoise. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και ανακαινισμένα δωμάτια που θα προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής για οικογενειακές αποδράσεις και όχι μόνο.

Acrotel Athena Pallas

, Ελιά – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Η χερσόνησος της Σιθωνίας φημίζεται επίσης για τις όμορφες ακτές και τις γραφικές περιοχές της. Στην τοποθεσία ακτή Ελιά, μόλις 9 χλμ. από τη Νικητή και 11 χλμ. από το Νέο Μαρμαρά, βρίσκεται το Acrotel Athena Pallas. Το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει προνομική θέση δίπλα στην παραλία και δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυάριθμες επιλογές διαμονής που εξασφαλίζουν την άνεσή τους.

Kassandra Palace Hotel & Spa

, Κρυοπηγή – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Λίγο πιο νότια, στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, βρίσκεται το παραλιακό ξενοδοχείο Kassandra Palace που καλύπτει έκταση 70.000 τ.μ. Οι γαλήνιοι κήποι του ξενοδοχείου και η ήρεμη ατμόσφαιρα δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για οικογενειακές διακοπές αλλά και ρομαντικές αποδράσεις. Είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με κομψό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια και σουίτες.

travelmyth.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί