Στους 146 οι νεκροί στην Ελλάδα: Έχασε τη μάχη 50χρονος

Συνεχίζει να μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς καταγράφηκαν ακόμα δύο θάνατοι, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, τα κρούσματα συνολικά ανέρχονται σε 2.626. Πλέον, με τα μέτρα που είχαν επιβληθεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού να αίρονται σταδιακά, κυβέρνηση και επιστήμονες αγωνιούν και παρακολουθούν στενά την πορεία διασποράς, ώστε να μην υπάρξει πισωγύρισμα.

Το πρώτο θύμα του κορωνοϊού σε Λάρισα και Θεσσαλία είναι 50χρονος Ρομά, που έχασε σήμερα τη μάχη.

Ο 50χρονος διαγνώστηκε με τον ιό και αρχικά νοσηλεύτηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ, όπου κατέληξε σήμερα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέπνευσε μία 88χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο «Αττικόν», η οποία δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η ηλικιωμένη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν αποσωληνωμένη στη ΜΕΘ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, καταγράφηκε ένας ακόμα θάνατος. Πρόκειται για μία 76χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί