Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του 63χρονου μαντιναδολόγου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο γιος του 63χρονου που σκοτώθηκε στη συμπλοκή που σημειώθηκε το Σάββατο στα Ανώγεια.

Δείτε: Αιματηρή συμπλοκή στα Ανώγεια – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ στα Ανώγεια – Ποια είναι τα θύματα της φονικής συμπλοκής (φωτο)

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA στο μεσημβρινό του δελτίο, ο γιος του μαντιναδολόγου πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου για να παραδοθεί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο καυγάς στο καφενείο βάφτηκε με αίμα
Η συμπλοκή στις 10 περίπου το βράδυ του Σαββάτου όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο καφενείο του Περαχωρίου Ανωγείων.

Οι δύο οικογένειες τις τελευταίες ημέρες είχαν μία διαμάχη για τα μιτάτα τους με αποτέλεσμα γρήγορα ν’ ανάψει ο καυγάς και οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Δυστυχώς, η έντονη λογομαχία πήρε ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις όταν πάνω στον καυγά βγήκαν και τα όπλα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πρώτος ο Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης.

Όταν βγήκαν τα όπλα, ένας 30χρονος που βρισκόταν στο καφενείο επιχείρησε να τους χωρίσει ωστόσο τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι.

Με διαφορά μίας ημέρας οι δύο κηδείες
Σε διαφορετικές ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του 30χρονου κτηνοτρόφου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 6μμ στον Ιερό ναό της Παναγίας στο Περαχώρι, ενώ η κηδεία του έτερου θύματος θα πραγματοποιηθεί αύριο στη 1 το μεσημέρι Ιερό ναό της Παναγίας στο Περαχώρι.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του τεταμένου κλίματος στα Ανώγεια και τον φόβο για την έναρξη βεντέτας οι σοροί των δύο ανδρών είχαν μεταφερθεί σε διαφορετικά νοσοκομεία υπό τη συνοδεία περιπολικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ημεδαπού, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, σήμερα (03.05.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία  ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (02.05.2020) το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς με την χρήση όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ημεδαπό, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε τραυματίσει με όπλο επίσης θανάσιμα, έναν ακόμη ημεδαπό.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί