Διαδικτυακές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, με Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Δούρου, βουλευτές

Τρεις διαδικτυακές εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση, με αντικείμενο φλέγοντα πολιτικά ζητήματα, διοργανώνει τις επόμενες μέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm, με συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή των αρμόδιων τομεαρχών του κόμματος αλλά και εκπροσώπων φορέων της Κρήτης.

– «Το οικολογικό πραξικόπημα της κυβέρνησης», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 3 Μαϊου, στις 19:00, με θέμα το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο-οδοστρωτήρα, που παρουσίασε η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή.

Εισηγήτρια θα είναι η Ρένα Δούρου, με την ιδιότητα της συντονίστριας του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στη συζήτηση θα παρέμβει ο βουλευτής και τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Παρεμβάσεις θα γίνουν επίσης από τοπικούς βουλευτές, εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, της ΠΕΔ και δήμων του νησιού, καθώς επίσης και περιβαλλοντικών οργανώσεων.

– «Κορονοϊός: Η επόμενη ημέρα για την οικονομία και την εργασία στην Κρήτη», είναι ο τίτλος της δεύτερης διαδικτυακής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Μαΐου, στις 18:00.

Εισηγήσεις στην εκδήλωση θα κάνουν οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, με την ιδιότητα του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, και Έφη Αχτσιόγλου, ως τομεάρχης για θέματα Εργασίας του κόμματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις οι βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, καθώς επίσης ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κλαράκης.

– «Τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα  και τον τουρισμό στην εποχή της πανδημίας», είναι το θέμα της τρίτης διαδικτυακής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαΐου, στις 18:00.

Ομιλητές θα είναι ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και η τομάρχης για θέματα Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης οι τρεις βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου και του τουριστικού τομέα της Κρήτης.

Συντονιστές και στις τρεις εκδηλώσεις θα είναι οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Σταύρος Γιακουβής.

Και οι τρεις πολιτικές εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω ίντερνετ, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα αναμετάδοση θα γίνει:

– Στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm, μέσω Facebook (Κόκκινο Κρήτης)

– Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω Youtube (ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί