Μυστικά κονδύλια στο υπουργείο Μετανάστευσης που διαχειρίζεται χωρίς έλεγχο μόνο ο Μηταράκης!

Τι καταγγέλλει ο Γιάννης Μπουρνούς

Την ύπαρξη απόρρητων κονδυλίων στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, τα οποία, με βάση  το άρθρο 55, θα διαχειρίζεται χωρίς κανέναν έλεγχο ο Υπουργός Νότης Μηταράκης, αποκαλύπτει ο βουλευτής  Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς.

«Πρόκειται για σκάνδαλο», τονίζει ο κ. Μπουρνούς, «ώστε να μπορέσει ο Υπουργός το αμέσως επόμενο διάστημα, να μοιράζει λεφτά σε ημέτερους με πρόσχημα “ζητήματα εθνικής ασφάλειας”.

Αν αναλογιστούμε ότι, χωρίς καν μυστικά κονδύλια, έχουμε ήδη ζήσει τα…αφρόδιχτα (!) του κ. Στεφανή, που θα σταματούσαν τις ροές (αλήθεια, πού χάθηκαν αυτά τα δίχτυα των 500.000 ευρώ;!), σκεφτείτε τι φαγοπότι ετοιμάζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι μπροστά σε μια ήδη προαναγγελθείσα, πρωτοφανή οικονομική κρίση, η Ν.Δ.  «συνεχίζει απτόητη να κατασπαράζει ξεδιάντροπα το δημόσιο χρήμα. Όπως ακριβώς έκαναν και το 2009, οδηγώντας το δημόσιο έλλειμμα στο 13%» .

«Πρόκειται για (άλλη μια) σκανδαλώδη διάταξη που προσβάλει τη νοημοσύνη μας. Ο κ. Μηταράκης οφείλει άμεσα να την αποσύρει. Κι αν δεν το κάνει αυτός, τότε οφείλει να το κάνει ο αρχηγός του», καταλήγει ο κ. Μπουρνούς.

Η δήλωση του Γιάννη Μπουρνού

Στο κατατεθέν Νομοσχέδιο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που κατατέθηκε χθες (30/4), ο κ. Μηταράκης έρχεται με το άρθρο 55 να θεσπίσει απόρρητα κονδύλια (!) στο υπουργείο του.

Παραχωρεί δηλαδή στον εαυτό του το δικαίωμα να διαχειρίζεται ειδική απόρρητη πίστωση, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν (παρ.3 του άρθρου 55), ώστε να μπορέσει το αμέσως επόμενο διάστημα να μοιράζει με πρόσχημα “ζητήματα εθνικής ασφάλειας” λεφτά σε ημέτερους.

Κι αν αναλογιστούμε ότι, χωρίς καν μυστικά κονδύλια, έχουμε ήδη ζήσει τα…αφρόδιχτα (!) του κ. Στεφανή, που θα σταματούσαν τις ροές (αλήθεια, πού χάθηκαν αυτά τα δίχτυα των 500.000 ευρώ;!), σκεφτείτε τι φαγοπότι ετοιμάζουν…

Με ήδη προαναγγελθείσα μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει απτόητη να κατασπαράζει ξεδιάντροπα το δημόσιο χρήμα. Όπως ακριβώς έκαναν και το 2009, οδηγώντας το δημόσιο έλλειμμα στο 13%.

Πρόκειται για (άλλη μια) σκανδαλώδη διάταξη που προσβάλει τη νοημοσύνη μας. Ο κ. Μηταράκης οφείλει άμεσα να την αποσύρει. Κι αν δεν το κάνει αυτός, τότε οφείλει να το κάνει ο αρχηγός του.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μυστικά κονδύλια στο υπουργείο Μετανάστευσης που διαχειρίζεται χωρίς έλεγχο μόνο ο Μηταράκης!”

  1. AvatarAnti-logos

    Αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι (σε αντίθεση με αυτούς), θα πρέπει να παραδεχτούμε την ικανότητα, την εφευρετικότητα και την ξετσιπωσιά τους να ποτίζουν την ακόρεστη δίψα τους για δημόσιο χρήμα, καθώς και τους τρόπους να το μοιράζονται. Α(να)ξιοι….
    Τώρα για απαντήσεις Γιάννη μου, δεν σου υπόσχομαι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα παιδιά των “σαλονιών της εξουσίας”, είναι καλομαθημένα και γνωρίζουν το σαβουάρ-βίβρ απέξω κι ανακατωτά. “…Όταν τρώνε, δεν μιλάνε…..”!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί