Το «τιμημένο» του 2004 στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου στην Κρήτη (Βίντεο)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος”, από το έπος του 2004 και μετά, ακολουθεί την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ως 12ος παίκτης σε όλα τα μέρη της γης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναλυτικά:

Ο Σύλλογός μας, με μεγάλη προσπάθεια, έχει καταφέρει αυτά τα 16 χρόνια να συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό από εκθέματα και να δημιουργήσει στα Χανιά, σε συνεργασία με τον Δήμο, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Το μουσείο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην οδό Τσουδερών, αρ. 40 και η είσοδος είναι δωρεάν. Να σημειωθεί δε, ότι, με βάση το Trip Advisor, αποτελεί το πρώτο σε δημοφιλία αξιοθέατο των
Χανίων, ενώ είναι το τέταρτο στην Ελλάδα.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει όλη την ιστορία της Εθνικής μας, σε πάνω από 2.000 εκθέματα και 400 φανέλες εθνικών ομάδων, που δεν θα βρει αλλού, καθώς το μουσείο είναι το μοναδικό στο είδος του.

Φανέλες, πανό, κασκόλ, παπούτσια, βιβλία, σπάνιες υπογραφές και βέβαια το “τιμημένο” του 2004… όλα αφιερωμένα στον ανώνυμο φίλαθλο της Εθνικής μας που ακολουθεί παντού την γαλανόλευκη.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω προβολής του μουσείου και των δρατηριοτήτων του Συλλόγου μας, δημιουργήσαμε δύο βίντεο παρουσίασης των αιθουσών εκθεμάτων, η μία αφιερωμένη στο Euro 2004 και γενικότερα στις
διοργανώσεις της FIFA και της UEFA και η δεύτερη αποκλειστικά στην ιστορία της Εθνικής μας ομάδας.

Δείτε τα βίντεο:


– α’ μέρος: 


– β’ μέρος:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί